reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

skrzat Nati ma katar a Damianek ok bo słońca nie ma:-D
właśnie poszukuje w necie jak można wypowiedzieć umowe najmu jeśli nie mam jej podpisanej z nowym właścicielem?

reklama
ojerzycie to:):-)

YouTube - Poważna dyskusja

Julia dizelny Damianek jak malo ktore dziecko czy dorosły ze sie szczepienia nie bal:) A Natanek kurde, biedactwo....

ja chcialam sie troche kimnac jak Gaba spala ale oczywiscie sasiadka tak glosno sluchala muzyki ze wszystkie basy w poduszce mialam:-( boszzzzzz co niektorzy ludzie powinni do uchologa pojsc....

swoja droga to jutro mam wizyte u lekarza zeby osluchal Gabe i cos przeczuwam ze nie jest dobrze,bo mala ma chrype....

Julia ale dzielnego masz synka:) pogratulować:)

ja też, dziś do lekarza, do kontroli do laryngologa śmigam. zobaczymy czy wsio ok.
nie mam za bardzo o czym pisac, bo od rana piorę i prasuję, jeszcze muszę coś na szybko na obiad zrobic.
jak zwykle do wieczorka:)

witam sie i ja...
lekarzowo cos..to i ja ide dzisiaj do endokrynologa na usg tarczycy, kontrola juz dmiesiac temu powinnam ale wyniki krwi mam ok 3mcie kciuki bo ja jestem galareta zawsze przed wizyta...ale to dopiero na 19.40

juz w domku, padam troche. Nici ze spacerku jak dojechalysmy na Naramowice padało, jak wrocilysmy to slonce swiecilo ale Nikos zmeczony byl to obiadek wciagnal (jak zobaczył miske o az sie chichral co rzadkoscia jest u niego wyrabia sie chlopak) i spi dalej teraz. :))

u nas na ogrodzie ogrodnicy kosza...czuc wiosne:D

wozio przyszedl jest czadowy, i prezencik na roczek i koszulki na lato :) ale kasy poszlo masakra................

reklama
Eee nie dawno wyszedł ze szpitala. Jakby z serduszkiem coś nie grało to by go nie wypuścili. Ja bym zadzwoniła i przełożyła wizyte. Szkoda żeby coś jeszcze podłapał.
no właśnie nie gra dlatego mam wizyte, ale może faktycznie przełożyć no ale boje się o to serduszko:-(

A Damianek faktycznie dzielny chłopak był - jestem z Niego dumna:tak:

Do góry