reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Wylazłam z wanny :-) czyściutka i pachnąca.

Dziewczyny dziadami nie warto się przejmować!!! Z nimi to raz lepiej raz gorzej, szkoda naszych łez.

Brzoskwinka, Natuska do gina ale już !!! przebadać wasze grażynki hahaha

Julia te przeprosiny to jakiś żart???? Bo jeśli nie to masakra jakaś :szok::szok:

Skrzat910 a skąd wiesz jaką ma teściową?? :> na pierwszy rzut ok wygląda to tak, jakby to był jakiś żart...

Dobranoc uciekinierki :-)

edit.

Kozaczino
ja swoją grażynkę 28.02 przebadam :-D

no witam kochane. normalnie szlak mnie malo nie trafil na tej izbie przyjec ta nasza pie@#$%^&na sluzba zdrowia....
pojechalm przed 18 a pani doktor dyzurujaca przylazla dopiero okolo 20 bo jaksie okazalo pani dokrot dyzurujaca to pani ordynator... a takiej wolno:wściekła/y: wiec przyejla mnie zerknela na paluszka i na rtg tam pani miala mi zrobic boczne przeswieltlenie paluszka a to jest 4 palec wiec kombionowala i kombinowala az wkoncu wziela plaster przykleila mi paluchy pozostale zeby tamtego odslonic i cyk... nic mnei nie powiedizla tylko z powrotem pod gabinet izby pryzjec a tam maskara zanim weslzam znwou to dwie godz i jak weslzam to doweidzial msie ze mam stluczonego i mam se altaceem posmarowac i wsio.... ha ha ha dobrze ze nie zlamany ani nic ale chodzic mi ciezko i caly siny i opuchniety.... wrrrrr....jeszcze sie gotuje po wizycie w tym szpitalu....

a moj m wykapal dzisiaj bandytke i dal jej butelke:) zjadla nie za duzo bo hcyab czual ze niedlugo mamusia bedzie i da cycorka:) ha ha i tylk oweslzma do domku a ona myk oczka otwarla najpierw nagadala sie do mnie a potem zjadla dwa cycusie i poprzytulala sie i zasnela:)

ja tez padam na pyszczek wiec mykam spac dobranoc:)

skrzat daj znac jak smakowalo ciasto:)

Brzoskwinka może to żart ale jak to na poważnie to teściowa musi być wredna że synową po sądach ciąga. A z resztą pies to drapał.

MamaGabi no przygód szpitalnych nie zazdroszcze. Ale ciesze sie że paluch cały.

Lece do łóżeczka. Dobranoc.

Kozaczino dobranoc :-)

mmaGabi gdzie byłas,w którym szpitalu? no niestety w szpitalach trzeba mieć anielską cierpliwość.. my z ADasiem raz na krysiewicza siedzieliśmy 5h... :/ w miedzy czasie przyjecie, rtg i wizyta pozegnalna... :/

reklama
Do góry