reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

uhuhuhu ale pospaliśmy.. ze 4 godziny prawie :-D

niby mały wyspany, ale maruda mu się włącza.. idę sobie poczytać book's :-)

do wieczora..

reklama
julia szukasz jeszcze materaca??
materac - AGD Meble Pralki Wyposażenie Domu na Sprzedaż- Gumtree

zapytaj sie może będą mieć nie drogo
Tak ciągle szukam ale chyba zakup przełoże na przyszły miesiąc bo zamówiłam w aptece dodatkowe maści i balsamy dla Damianka na tą buźke
Dziękuje

Co do tej dziewczyny co oddała dziecko to z jednej strony ja rozumiem tez nie wiem na co ma chore dzieci ale naprawde jest ciężko i wiem że gdy ktoś jest słaby psychicznie moze nie dać rady. Ja bym nieoddała no ale też wiem jaka jest różnica wychowywać zdrowe a chore, zajmowałam się przez rok czasu moim bratankiem odkad skończył 7 miesięcy był ze mną po minimum 10 godzin na dobe i dla mnie przy takim dziecku jest tylko nakarmienie i przewinięcie, pobawienie się i to wszystko

Ostatnia edycja:
To ja się witam również :-)
Niedzielny spacer zaliczony, dziecio teraz szaleje ze swoimi zabawkami zatem mam momencik żeby popisać :-)
Julia super że z Damianem choć trochę lepiej :-)
Co do oddania chorego dziecka to uważam że to wygodnictwo, nie wyobrażam sobie oddać własne dziecko tym bardziej chore!!!
Rikapa nie miałąś być dziś w pracy żeby warczeć na klientów??
Brzoskwinko mam Niańka od Tygrynki :-)
Ja na obiad zjadłam warzywa z Hortexu takie we woreczku do gotowania na parze w mikroweli, i powiem wam że były całkiem smaczne :-) A teraz na jutro i pojutrze się robi spagetti, a na wieczór skrzydełka w miodzie będą bo znajomi wpadną :-)
Idę posiedzieć z córcią :-D

reklama
Do góry