reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ciotka ja jestem jak najbardziej za tym ze poleze z wami do tego fryzjera ale tylko do towarzystwa:)
Bandytka juz spi:)
Jestesaniolkiem pewnie ze mozemy sie spotkac na jakis spacer albo co:)

Brzoskwinka ja to taka wygodna sie kurde zrobialm ze autobusen narazie nie moze jak cieplej bedzie wiesz:) a pzoa tym moja mala ma jeszcze czasami maruda i wtedy w auto mi wygodniej i szybciej do domku jak cos:)
an82 mnie tez bolal kregoslup w ciazy jezdzilam troche na basen a potem juz nic mi nie pomagalo bo ja to i po operacji kregoslupa wiec sama rozumiesz:)

Ślub.... hmmmm jak wtedy bylo pieknie i wspaniale hmmmm.... wrocily wspomnienia:) ach co to byl za slub....

skrzat910 narobilas ochoty mi na fasolke chyab jutro zrobie:)

a co do kupki to moja mala wczoraj zrobila wkoncu ale to byla mega mega.... no wkoncu po tyg to sie nei ma co dziwic:) he he he

Tygrynka fajne prezenciki dostał twoj maly:)

oki laseczki mykam spac:) buziaczki dobrej nocki:):-)

a guziczek maz pospolitus kanapus czy jakos tak.... dobre hehehehehehehehehehe usmialam sie:)

Brzoskwinkaa a z tych 3 co wymieniłaś to tylko maclaren quest :-)
no fajny jes :-)

Brzoskwinka [/B]nie szlej z wymiana wozka, ten co masz to podobny do parasolki. sama bym go nie kupila ze wzgledu na udziwniona rączkę:) ja polecam inglesina trip:p
hehe pszczółka, no ta rączka jest inna niż wszystkie, ale wygodna he he :-D
trip trip trip :-) ja też polecam

a w ogóle to ktoś miał mnie dziś odwiedzić :p

Rikapa hehe no wiem.. pisałam wczesniej ze wybieram się do Ciebie jak taka sójka za morze, ale jutro jadę na uczelnię
koło starego zoo, to wlecę do Ciebie, a dzisiaj to jak już byłam na ogrodach to przypomniało mi się o książkach..

xlander jest niestety trochę przereklamowany i ma luzy ale to bym musiała Ci na wózku pokazać :-)

ogólnie mam wrażenie że nikt tutaj nie czyta tego co piszę poza dwoma osobami :-( czuję się trochę jak intruz :-/

hejka my dzis troche polatali
rano ksociol pote dwoch fotografow zwiedzilismy i wybralismy (w nd mam spotkanie z dj...), potem Ł. pojechał do fryzjera "zgolic koc z glowy" i do tesciow :) Mlody prawie nic nie spał wiec padam

mysle o tej parasolce i moze sie skusze na ta inglesine albo peg perego maclaren drogi ...treba oszczedzac

rikapa ile kosztuje inglesina i peg perego pliko i ktory lepszy

reklama
Do góry