reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy cos widac na teście?

Jusstyna1501

Aktywna w BB
Hej, jestem 4 dni po transferze blastocysty. Zrobiłam test, ale nie z.porannego moczu, czy widzicie tak jak ja mega cien cienia ?

Załączniki

• 20250124_153212.jpg
    20250124_153212.jpg
    905,4 KB · Wyświetleń: 96
  • 20250124_153152.jpg
    20250124_153152.jpg
    248,3 KB · Wyświetleń: 22
  • 20250124_153134.jpg
    20250124_153134.jpg
    248,3 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Już Ci dziewczyny odpisały w innych watkach przecież
Ale żeby nie zaśmiecać innych wątków, założyłam własny temat. Poza tym i na tamtym wątku i na tym jesteś uszczypliwa, sprawia Ci to przyjemność? Jeśli nie masz potrzeby wypowiedzieć się w zakresie tematu poruszanego to po co cokolwiek pisać, tym bardziej zlosliwe, mimo wszystko dużo dobrego życzę.

Ale żeby nie zaśmiecać innych wątków, założyłam własny temat. Poza tym i na tamtym wątku i na tym jesteś uszczypliwa, sprawia Ci to przyjemność? Jeśli nie masz potrzeby wypowiedzieć się w zakresie tematu poruszanego to po co cokolwiek pisać, tym bardziej zlosliwe, mimo wszystko dużo dobrego życzę.
Ja już Ci odpisałam, a że Ci się moja odpowiedź nie podoba to nie moja wina 🤷‍♀️ jakbyś od razu założyła to nie komentowałabym w ten sposób, ale już na dwóch wątkach Ci dziewczyny odpisały, włącznie z takim, którego zasad nie przestrzegałaś i uważasz to za uszczypliwe, że się Tobie zwróci uwagę 🙄

Ja już Ci odpisałam, a że Ci się moja odpowiedź nie podoba to nie moja wina 🤷‍♀️ jakbyś od razu założyła to nie komentowałabym w ten sposób, ale już na dwóch wątkach Ci dziewczyny odpisały, włącznie z takim, którego zasad nie przestrzegałaś i uważasz to za uszczypliwe, że się Tobie zwróci uwagę 🙄
Problem w tym, że ja nie napisałam, że Twoja odpowiedź mi się nie podoba, ale skoro komentujesz, że tamto miejsce w którym zadałam pytanie nie jest miejscem na randamowe pytania, to po co komentujesz w innym miejscu? Brak sensu i logiki... moderatorem jesteś? Może poczytaj książkę, obejrzyj film, a nie bądź taka nie miła i nie wchodzi w polemikę w temacie, który Ty nie założyłaś i w sumie powinien byc Ci obojętny, pozdrawiam.

Do góry