Mamuśka011
Początkująca w BB
Witam drogie mamy prosze pomóżcie mi bo zwariuje. Jutro mam termin pierwszego USG zeby potwierdzić ciążę niestety oprócz 2 kresek na wielu testach nie mam żadnych,, dowodów " ze w tej ciazy jestem zero objawów mdłości brak ból piersi brak jedyne to może jestem troszkę bardziej zmęczona i to tyle no i jeszcze do piątku jedyne co to czułam takie delikatne, pojedyńcze, ledwo wyczuwalne skurcze troszkę jak na okres ale byly bardzo slabe i zdarzał sie taki jeden na nwm 2 godziny ale tez ustało tyle sie naczytalam ze niby zdrowa ciąża to wysokie HCG a jeśli jest wysokie HCG to objawy są i teraz nwm czy jeśli ich nie mam to ciąża zle sie rozwija? Albo co gorsza wgl jej nie ma? Do jutra chyba zwariuje wiem ze 7 tc to bardzo wczesna ciąża ale dodaam też ze pierwszy pozytywny test wyszedł dopiero 7 dni po spodziewanej miesiączce czy to tez oznacza ze cos jest nie tak. Do jutra na prawde oszaleje. Tylko czytam głupoty w internecie o obumarlej ciąży o pustym pęcherzyku a w internecie wydaje sie tego tyle ze mozna pomyśleć ze urodzić zdrowe dziecko i donosic ciąże to jakis cud Boży.