reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

co do bazy samochod. do fotelika...to bardzo polecam, zwłaszcza zmotoryzowanym mamom,
jest bardzo wygodna, bo na stałe mocuje się pasami samochod., a potem tylko jednym kliknięciem( tak przynajmniej jest w Maxi Cosi) wpina i wypina fotelik, bez potrzeby plątania się w pasy

no...Mutsy i Teutonia...to od dawna dawien moi faworyci, tylko właśnie ta waga i rozmiar mnie dalej przeraża

reklama
Modlisia a dlaczego fotelik maxi-cosi ? Że lepszy ? Bo ja nie mam rozeznania, ale te musty mi się podobały, bo mają dwa rodzaje.

No wg testów są najlepszymi fotelikami...Niedługo w programie UWAGA będa pokazane testy większości fotelików. A baza jest fajna ale widziałam ostatnio jak podczas wypadku te foteliki się wypinają z bazy i dziecko przez przednią szybę wypada wraz z fotelikiem a te przymocowane pasami jakoś trzymaja sie w miejscu...:( Oczywiście zawsze zakładamy bezwypadkową jazdę ale inni kierowcy niekoniecznie :(

Mnie w żołądku ścisnęło jak to przeczytałam...trzeba się zastanowić. Niby wygodne, ale jak mniej bezpieczne.

NIby tak, ale ta baza na pewno nie była maxi cosi ;)... Męzczyzni z rodziny mojego męża to głownie policjanci i stad przewrazliwienie na pewne tematy...;) Sami sie wachamy w sprawie bazy, chyba pozostaniemy przy dobrym foteliku.

http://uwaga.onet.pl/171232,reporta...czne_w_foteliku_samochodowym,wideo_detal.html tu jest krotki filmik, nie wiem czy będzie jego kontynuacja w programie... Ten reportaz jest jeszcze delikatny, widzialam niesttey gorszy :(

Ostatnia edycja:
Tez czekam na ten program w Uwadze, widzialam zapowiedz ale nie pamietam kiedy maja puszczac ten odcinek.
Ja juz jestem pewna ze kupimy maxi cost tylko nie wiem co z baza, szczerze jeszcze nie myslalam, moze po tym programie jakos wszystko bedzie fajnie wytlumaczone. Najwazniejsze zeby byl bezpieczny.

a my znaleźliśmy odpowiedni dla nas wózek, tj dla mnie, bo spełnia moje wymagania;-)
:: Bb Confort ::
egoistycznie trochę,ale tym razem postawiłam na moją wygodę samodzielnego poruszania się po mieście

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry