reklama
monika8112
Fanka BB :)
ciamajdko a masz chociaż jakieś swoje typy?
ja wybierałam między jedo fyn, tako jumperem a x-landerem ten ostatni był moim faworytem od początku ale nie ma przekładanej spacerówki tylko jest tyłem do nas i to mnie zniechęciło. ja jestem bardzo zadowolona z zakupu, prowadzi się go leciutko, nic nie skrzypi jest ok
ja wybierałam między jedo fyn, tako jumperem a x-landerem ten ostatni był moim faworytem od początku ale nie ma przekładanej spacerówki tylko jest tyłem do nas i to mnie zniechęciło. ja jestem bardzo zadowolona z zakupu, prowadzi się go leciutko, nic nie skrzypi jest ok
Bombusia
Monia b. ładny wózeczek , ochh już czuję jaka jestes szczęsliwa, bo baaaardzo nie mogłas sie doczekac tego zakupu
)))
Ciamajdka
Edusia'2010
właśnie zupełnie pojęcia o wózkach nie mam... i nie wiem o co w tym chodzi... chciałabym mieć taki co ma:
-gondolę
-funkcje spacerówki
-fotelik samochodowy
-torbę
-tą siatkę pod spodem na duperele
-koła pompowane
-zebym mogła przypiac fotelik przodem do mnie
-zeby raczka była regulowana
-zeby był lekki
i nie wiem co jeszcze-istnieje coś takiego?
-gondolę
-funkcje spacerówki
-fotelik samochodowy
-torbę
-tą siatkę pod spodem na duperele
-koła pompowane
-zebym mogła przypiac fotelik przodem do mnie
-zeby raczka była regulowana
-zeby był lekki
i nie wiem co jeszcze-istnieje coś takiego?

andzia1987
Ciamajdko, Jumper x poza lekkością spełnia te warunki
troszkę waży, ale wydaje się bardzo solidna ta bryczka. można dostać z piankowymi kołami i wtedy jest lżejszy, ale u nas przyda się bardziej off-roadowa wersja z dużymi pompowanymi. zastanawialiśmy się jeszcze nad x-landerem ale wydawał się taki bardziej...plastikowy i mały, ale na pewno lżejszy niż tako.
reklama
Podziel się: