reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Częstsze pobudki

Dziękuję za Wasze doświadczenia. A kiedy Wasze dzieci przestały wstawać na karmiemie w nocy?
moje pierwsze dziecko przestało w nocy szybko wstawać na mleko i spoko spać, a synka właśnie odstawiłam z 3 tygodnie temu od butelki. Ma 16miesiecy. Była noc, że się przebudził na karmienie jak zawsze, ale zamiast butli podałam smoczek. Trochę pomarudził ale usnął. Kolejnej nocy to samo, budził się chyba z 4 nocki tak i od tamtej pory śpi już całe noce, bez pobudek więc powodzenia:)

reklama
moje pierwsze dziecko przestało w nocy szybko wstawać na mleko i spoko spać, a synka właśnie odstawiłam z 3 tygodnie temu od butelki. Ma 16miesiecy. Była noc, że się przebudził na karmienie jak zawsze, ale zamiast butli podałam smoczek. Trochę pomarudził ale usnął. Kolejnej nocy to samo, budził się chyba z 4 nocki tak i od tamtej pory śpi już całe noce, bez pobudek więc powodzenia:)
U nas jest teraz jest taki etap pobudek z histerycznym placzem wiec smoczek nie pomaga. Musimy chyba przeczekac i dopiero wtedy probowac nauki rezygnacji z mm

Do góry