U nas jest teraz jest taki etap pobudek z histerycznym placzem wiec smoczek nie pomaga. Musimy chyba przeczekac i dopiero wtedy probowac nauki rezygnacji z mmmoje pierwsze dziecko przestało w nocy szybko wstawać na mleko i spoko spać, a synka właśnie odstawiłam z 3 tygodnie temu od butelki. Ma 16miesiecy. Była noc, że się przebudził na karmienie jak zawsze, ale zamiast butli podałam smoczek. Trochę pomarudził ale usnął. Kolejnej nocy to samo, budził się chyba z 4 nocki tak i od tamtej pory śpi już całe noce, bez pobudek więc powodzenia
reklama
Dziewczyny, wracam do tematu. Sytuacja sie jeszcze pogorszyla. Teraz dzien zaczynamy od 3 w nocy. Dziecko zabkuje. Dostaje atakow histerii jak probujemy ja polozyc w dzien spac. Czy tak moze wplywac zabkowanie na totalba odmowe spania?
Lady Loka
Fanka BB :)
Moze. Mam to samo. W sensie ataki histerii przed spaniem. Teraz wlasnie mamy drzemke, ale lulalam godzinę. Minie.Dziewczyny, wracam do tematu. Sytuacja sie jeszcze pogorszyla. Teraz dzien zaczynamy od 3 w nocy. Dziecko zabkuje. Dostaje atakow histerii jak probujemy ja polozyc w dzien spac. Czy tak moze wplywac zabkowanie na totalba odmowe spania?
Moze. Mam to samo. W sensie ataki histerii przed spaniem. Teraz wlasnie mamy drzemke, ale lulalam godzinę. Minie.
Dzieki za odpowiedz. A Twoje dziecko tez zabkuje?
Lady Loka
Fanka BB :)
Tak, trojki idą przy czwórkach tez byly takie epizody.Dzieki za odpowiedz. A Twoje dziecko tez zabkuje?
Podziel się: