reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Część

reklama
No to wygląda na bardzo wczesna ciążę. Jednak ja bym powtórzyła betę po 48h ponieważ wczoraj miałaś bladą kreskę na teście, który ma większą czułość bo 10 lub 25 uml. Więc może być to wartość spadkowa, a ty wylapsłaś po prostu biochemiczną.

Wizyta u lekarza dzisiaj nic Ci nie da, bo pęcherzyk widoczny jest na USG przy becie ok 800-1000.

Daj znać. Trzymam kciuki 🤞

Przy takiej małej wartości należy powtórzyć wynik po 24 godzinach. Wzrastać powinien dwukrotnie. Mogłaś akurat wyłapać wartość spadkowo, dokładnie jak napisała frez.ja1987. W USG na ten moment nie będzie nawet pęcherzyka.

reklama
Wiem że dużo tego wstawiam ale staram się o dziecko od 3 lat po poronieniu. Ale myślę że wkoncu się udało zrobiłam go 15 minut temu a wy jak dziewczyny myślicie
Idz zrób beta hcg ponów za 48 godz u mnie rosła książkowo po czym wczoraj wylądowałam na stole operacyjnym i miałam laparoskopię 😞 znów to samo tyle ze z lewej strony a w grudniu 2020 również ciąża jajowodowa z prawej str . Ehhh brak mi sił ….

Do góry