strega
Fanka BB :)
Kurcze....juz nawet to jego zachowanie przebija 10cio krotnie...bunt dwulatka. Najgorsze jest ze przyjezdzamy do domu..i ona wysiadajac z auta chce isc za kierpownice sie pobawic ..bo kiedys nieswiadomoie siedzila z V i tak sie bawil swiatlami i teraz co wysiadamy albo wsiadmay do auto to chce za kierownice. Czesto nie ma czasu na taka zabawe wiec ...z takim wijacym sie i krzyczacymy dzieckiem idziemy 4 pietra do gory...bo winda nadla nie dziala. Jak docieram pod drzwi jestem mokra i wkurzona
A tal przy okazji... 18 maja zapadla decyzja na zebraniu,ze aktywujemy winde w koncu...Jeszcze 8 mieszkani na 30 stoi pustych ale....jedno mieszkanie parterowe kupil jakis inwalida..mimo ze parter, ale z garazu musi miec winde..wiec..,mieli zaczac proces certyfikacji etc.... mialo byc 2-3 tyg..tymczasme mamy 11 czerwca i windy ani widu ani slychu.
Marze o tej windzie , bo mam dosc wnoszenia rozwrzeszczanego dziecka na 3 pietro
A tal przy okazji... 18 maja zapadla decyzja na zebraniu,ze aktywujemy winde w koncu...Jeszcze 8 mieszkani na 30 stoi pustych ale....jedno mieszkanie parterowe kupil jakis inwalida..mimo ze parter, ale z garazu musi miec winde..wiec..,mieli zaczac proces certyfikacji etc.... mialo byc 2-3 tyg..tymczasme mamy 11 czerwca i windy ani widu ani slychu.
Marze o tej windzie , bo mam dosc wnoszenia rozwrzeszczanego dziecka na 3 pietro