Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozytywny gratulacje jutro zrob test z rana ale z częstotliwością hcg 10mlu jest jeszcze bardziej czuly to na pewno bedzie mocniejsza kreseczkaMam pytanie robiłam dzisiaj test ciążowy , czyli o spodziewanej miesiączce której jeszcze nie dostałam . I wyszły dwie takie kreski . Czy uważacie , że to może byc jednak ciąża ?
Właśnie już się doczekać nie mogę , i myślę że wyjdzie mi ta druga ciemniejsza .Pozytywny gratulacje jutro zrob test z rana ale z częstotliwością hcg 10mlu jest jeszcze bardziej czuly to na pewno bedzie mocniejsza kreseczka
ja miałam identyczna kreske, w tym samym teście przy becie 130
Dopiero teraz wysyłam zdjęcie testu bo z rana człowiek załatany wyszła mi takaI jak dzisiejszy test?
Nie widzę zdjęcia tylko u mnie tak czy u kogoś jeszcze nie widać?Dopiero teraz wysyłam zdjęcie testu bo z rana człowiek załatany wyszła mi taka
Powiem Ci że wyszedł mi takiI jak dzisiejszy test?