reklama
Patrycja35
Fanka BB :)
Spróbuj sudocrem...Witam moja 3 tyg corka dostała czerwonych kostek na wargach sromowych krosty przy kąpieli robią się bardziej widoczne i nabierają mocniejszy kolor od czego to moze być i czym najlepiej smarowac?
Patrycja35
Moze byc to uczelnie na pieluszki lub chusteczki tez..nie zawsze sie pojawia na pupci..moja malutka tak miala po firmie pampers....skora wokol krostek byla tez zaczerwiwnionaJuż smarowalam ale nic nie pomógł niestety kupiłam też bepanthen ale narazie też nic nie schodzi
Patrycja35
Spróbuj...jak to nie pomoże dobrze udac siw do lekarza..moze da jakieś fajne kosmetyki do pielęgnacji tak wrazliwej skoryChusteczki już zmieniłam w takim razie spróbuję też kupić pieluchy z innej firmy
Tak pójdę jak nie przejdzie tylko że mieszam w UK a tutaj jest masakra z lekarzami przynajmniej w moim mieście. Mam nadzieję że zniknie jej to po zmianie pieluch na inneSpróbuj...jak to nie pomoże dobrze udac siw do lekarza..moze da jakieś fajne kosmetyki do pielęgnacji tak wrazliwej skory
reklama
I czym najlepiej smarowac czy zasypywac te krosty?Najlepiej zrezygnować z chusteczek mokrych i myć ja przy zmianie pieluszki wodą z mydłem dużym wacikiem
reklama
Klaudia12348
Zaangażowana w BB
Słyszałam że ponoć najlepsza jest maka ziemniaczana na zasypywanie pupci dzieckaI czym najlepiej smarowac czy zasypywac te krosty?