reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny! Dziś się zdziwiłam, mój brzunio już jest na tyle widoczny, że pani w Biedronce zauważyła i powiedziała, żeby podejść bez kolejki i żeby ogólnie nie stać w kolejkach🙉 najpierw zapytała czy dobrze widzi 😉 głupio mi trochę było, ale skorzystałam, choć nie zamierzałam 🙂 oczywiście jakiś bulwers poleciał od pani, która zostawiła koszyk przede mną zajmując sobie kolejkę i jeszcze poleciała coś dobrać. Ale pani ekspedientka wytłumaczyła 😊

Za to ja już powinnam przestać jeść bo jutro badania z rana...a jak przestaję na 5minut coś mielić to mnie tak mdli że brak słów 😒 chyba czas się położyć jak małe dziecko o 21..
Miłego i spokojnego wieczoru dziewczyny ❤
Zazdroszczę tym z Was które nie mają w ogóle mdłości itp, ja to chyba mam wszystkie możliwe objawy jakie są w tej ciąży 😅

Cześć ciotki 🥰
Słyszałam dziś serduszko, piękna chwila. 🥹
Wszystko dobrze jak na razie. Kamień z serca.
Może dziś się wyspie bez dziwnych snów np. Takich ze piłam alkohol wiedząc o ciąży 😤😡!!
Dobrego wieczoru.

Załączniki

• IMG_3261.jpeg
    IMG_3261.jpeg
    97,2 KB · Wyświetleń: 84
Dziewczyny! Dziś się zdziwiłam, mój brzunio już jest na tyle widoczny, że pani w Biedronce zauważyła i powiedziała, żeby podejść bez kolejki i żeby ogólnie nie stać w kolejkach🙉 najpierw zapytała czy dobrze widzi 😉 głupio mi trochę było, ale skorzystałam, choć nie zamierzałam 🙂 oczywiście jakiś bulwers poleciał od pani, która zostawiła koszyk przede mną zajmując sobie kolejkę i jeszcze poleciała coś dobrać. Ale pani ekspedientka wytłumaczyła 😊
Ja tez dzis skorzystalam z pierwszenstwa w laboratorium 😂 chociaz u mnie to ledwo widac

Ja już nie wiem jakie wymowki mówić w pracy, ostatnio jestem taka zmeczona i spiaca non stop. Dzisiaj dodatkowo dopadly mnie jakies mdłosci w pracy i tlumaczylam się, że mam kaca po weselu 🙈🙈🙈 do tego dzisiaj wieczorem peklo mi naczynko w oku i jutro znowu mnie czeka sciemnianie.... dla mnie jeszcze za wczesnie na mowienie w pracy (8+5).

Dla dziewczyn, które mają cukrzycę stwierdzoną, to post z IG więc nie wiem czy na 100% prawda, ale myślę, że tej której będzie zależało sprawdzi to sobie dokładniej 😉

Załączniki

• a429d49e-ba6d-4ba6-b5c5-be51b7715848.jpeg
    a429d49e-ba6d-4ba6-b5c5-be51b7715848.jpeg
    68,2 KB · Wyświetleń: 69
  • 5aa30d12-52bb-4cbf-987e-3333ffb155da.jpeg
    5aa30d12-52bb-4cbf-987e-3333ffb155da.jpeg
    57,2 KB · Wyświetleń: 75
A to ja mam według miesiączki 2.06 według usg 11.06 ostateczny termin mi poda po usg genetycznym.
To Ty już będziesz w domu a ja dopiero pojadę 🙆
Za to ja już powinnam przestać jeść bo jutro badania z rana...a jak przestaję na 5minut coś mielić to mnie tak mdli że brak słów 😒 chyba czas się położyć jak małe dziecko o 21..
Miłego i spokojnego wieczoru dziewczyny ❤
Zazdroszczę tym z Was które nie mają w ogóle mdłości itp, ja to chyba mam wszystkie możliwe objawy jakie są w tej ciąży 😅
Ja też wiecznie muszę coś mielić wieczorami a już jej wiem co. Z powodu ciąży nie biorę leków na refluks i zgaga mnie dobija. Albo zgaga albo ból żołądka. Już nie wiem co jeść 🤦

reklama
Do góry