reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny, trochę tu nie zaglądałam. Miał być cudowny długi weekend a od piątku jestem zasmarkana, boli mnie gardło i ogólnie jest do dupy. Młody chyba tez podłapał gluta. Jeszcze 2 dni i wizyta, ciekawe czy zobaczę wszystko w końcu ❤️ Przebieram nogami, bo po wtorku chciałabym już w pracy się przyznać. Nie będą szczęśliwi, bo mamy pojedyncze zmiany po 8.5 h ale myśle ze lepiej już im powiedzieć żeby szukali powoli zastępstwa, bo ile dam radę to pociągnę ale wszystko się może zdarzyć…

Odrzuciło mnie już od kawy 🤢 I wchodzą dziwne smaki, nie jem ryb a wczoraj leciałam po paluszki rybne. Z synem tego nie miałam 😆

Hej dziewczyny, trochę tu nie zaglądałam. Miał być cudowny długi weekend a od piątku jestem zasmarkana, boli mnie gardło i ogólnie jest do dupy. Młody chyba tez podłapał gluta. Jeszcze 2 dni i wizyta, ciekawe czy zobaczę wszystko w końcu ❤️ Przebieram nogami, bo po wtorku chciałabym już w pracy się przyznać. Nie będą szczęśliwi, bo mamy pojedyncze zmiany po 8.5 h ale myśle ze lepiej już im powiedzieć żeby szukali powoli zastępstwa, bo ile dam radę to pociągnę ale wszystko się może zdarzyć…

Odrzuciło mnie już od kawy 🤢 I wchodzą dziwne smaki, nie jem ryb a wczoraj leciałam po paluszki rybne. Z synem tego nie miałam 😆
Mnie tez odrzuciło od kawy. I również mam ochotę na dziwne smaki których normalnie bym nie połączyła ze sobą. Ostatnio dziewczyna w pracy mówiłam w kółko o ogórkach kiszonych i śledziach w wanience lisnera kurkowe to jedna przywiozła mi ogórki swojej roboty z ogródka taty a druga śledzie z borowikiem i taka miałam ucztę w pracy dzięki nim 😂😂😂 codziennie gadam im o takich połączeniach ze już się ze mnie śmieją

Ja w ciąży z synem nosiłam z H&M i były super teraz tez będę tam robić zakupy.
Ja poprzednio właśnie kupowałam w hm i wzięłam takie łososiowe jegginsy i farbowały mi okrutnie. Prane często i zawsze solo bo inaczej wszystko było łososiowe.
Wiecie co??!!
Oszaleje
Moja 17 letnia corka wlasnie wyskubala sobie brwi do zera....
Pytam czemu? Bo chciala wyregulowac iniej nie wyszlo....🙈🤦
🙈 Ja kiedyś siedziałam i bawiłam się nożyczkami do obcinania niteczek. To takie małe ze sprężynka. Oglądałam film i się bawiłam nimi i nie wiem kiedy wyciełam pół brwi 😅 chodziłam z plastrem do szkoły zanim nie odrosło chociaż trochę 😅

reklama
Ja poprzednio właśnie kupowałam w hm i wzięłam takie łososiowe jegginsy i farbowały mi okrutnie. Prane często i zawsze solo bo inaczej wszystko było łososiowe.

🙈 Ja kiedyś siedziałam i bawiłam się nożyczkami do obcinania niteczek. To takie małe ze sprężynka. Oglądałam film i się bawiłam nimi i nie wiem kiedy wyciełam pół brwi 😅 chodziłam z plastrem do szkoły zanim nie odrosło chociaż trochę 😅

Ona chodzi do liceum plastycznego wiec zbytnio nie bedzie sie wyrozniac. Ale sam efekt mnie rozlozyl

Do góry