reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Rozumiem i trzymam w takim razie kciuki za dziewczynkę :D
Ja mam USG z 10+4, crl wskazywał na 10+6 i wydaje mi się, że widać też już na nim płeć - za kilka dni dowiem się czy dobrze typowałam 😅
U mnie też właśnie na USG 2 dni do przodu z crl wychodzi 😁 ale mój gin mówi że patrzymy na OM 🤷🏼‍♀️😅 to dalej zdradź co widać 😁 zobaczymy potem jak przyjdą wyniki czy się pokryją 😁😍

reklama
U mnie też właśnie na USG 2 dni do przodu z crl wychodzi 😁 ale mój gin mówi że patrzymy na OM 🤷🏼‍♀️😅 to dalej zdradź co widać 😁 zobaczymy potem jak przyjdą wyniki czy się pokryją 😁😍
W sumie co ginekolog, to inaczej mówi :D ja znam konkretny dzień owulacji i od tego liczę 😅 zaczekam już te kilka dni na wynik potwierdzony w 100%, też liczę na to, że trochę nie mam racji i ten wyrostek płciowy został po prostu niedokładnie uchwycony 😅

ooooo kurcze to juz widac tak szybko ? :D ja pierdziu nie no teraz to ja będę nękać mojego gina by tam coś wypatrzył :D haha tez mi sie córka marzy, ale mąż i syn chcą kolejnego chłopaka, zatem w domu jestem sama w moich nadziejach 😂

W sumie co ginekolog, to inaczej mówi :D ja znam konkretny dzień owulacji i od tego liczę 😅 zaczekam już te kilka dni na wynik potwierdzony w 100%, też liczę na to, że trochę nie mam racji i ten wyrostek płciowy został po prostu niedokładnie uchwycony 😅
Kurcze czekam z niecierpliwością razem z Tobą za wynikiem 😁 mnie pociesza, że moi chłopcy na usg zawsze ładnie współpracowali i pokazywali wszystko co było potrzebne a ten bąbelek strasznie się wierci i wstydzi więc może jednak.... 🙈

11+1. Nie mogę w to uwierzyć, że na dniach będziemy znać na 100% płeć i do tego mieć tyle informacji odnośnie genów malucha ;)
ja mam wizytę za półtorej tyg na nipt i usg prenatalne. Będę wtedy 11+1. Chciałam przełożyc to usg bo w necie się naczytała ze lepiej miedzy 12-14 tyg, ze wtedy lepiej wszystko widać. Co myślisz o tym?

reklama
ja mam wizytę za półtorej tyg na nipt i usg prenatalne. Będę wtedy 11+1. Chciałam przełożyc to usg bo w necie się naczytała ze lepiej miedzy 12-14 tyg, ze wtedy lepiej wszystko widać. Co myślisz o tym?
Wydaje mi się, że jeśli lekarz nie będzie w stanie czegoś dobrze zmierzyć, to sam każe przyjść w późniejszym terminie ;)

Do góry