Zlotowlosa123
Fanka BB :)
Mała aktualizacja z dziś, po 2 tygodniach YS 0.50cm. Bije serduszko i fasolka pięknie rośnieU mnie na poprzedniej wizycie w 6+6 było to 0.41cm przy zarodku 0.87cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mała aktualizacja z dziś, po 2 tygodniach YS 0.50cm. Bije serduszko i fasolka pięknie rośnieU mnie na poprzedniej wizycie w 6+6 było to 0.41cm przy zarodku 0.87cm
2.23cm w 8+6. Trzymam kciuki by było wszystko dobrze u Ciebie, najważniejsze żeby nie urósł już za dużo z tego co słyszałam przy ponad 6, bliżej 7mm jest uznawane jako zagrożenie. Chociaż w 100% rozumiem, że po poprzednich doświadczeniach się boisz, więc nie będę mówić żebyś była dobrej myśli, ale na pewno nie trać nadziei a co mówił ci dokładnie lekarz i kiedy masz kolejną wizytę?Złotowłosa a CRL ile masz? Ja mam za duży przy 8+4, crl 19,6 ys 5,9... Raczej przygotowana jestem na poronienie
A fasoleczka ile ma cm? ))))Mała aktualizacja z dziś, po 2 tygodniach YS 0.50cm. Bije serduszko i fasolka pięknie rośnie
słyszałam, że ys powyżej 7mm może zwiastować niepowodzenie. A co lekarz na to?Złotowłosa a CRL ile masz? Ja mam za duży przy 8+4, crl 19,6 ys 5,9... Raczej przygotowana jestem na poronienie
2.23 cm ☺A fasoleczka ile ma cm? ))))
Tyle, że on pewnie jeszcze urośniesłyszałam, że ys powyżej 7mm może zwiastować niepowodzenie. A co lekarz na to?
przykro mi, choć jeszcze tak naprawdę nic nie wiadomoLekarz nie chciał mnie martwić ale w poprzedniej ciąży inny lekarz przy takim wyniku mówił, że mogą być wady.