reklama
reja87
Aktywna w BB
Koleżanka gdy miała białko wmoczu i nadciśnienie zrobili jej cesarke w 34 tygodniu na biegu. Wszystko oczywiście z nią i dzieckiemAkorat w piątek mam wizytę u swojego lekarza prowadzącego. Wcześniej wyniki były ok w piątek mam równy 36 tydz ciąży jutro czwartek a wizytę mam w godzinach porannych więc poczekam jeden dzień a badania robiłam dziś
Omg ile Wy tu napisałyście. Na dzień dobry, remont dalej trwa... a ja mam go serdecznie dość . Ogólnie nie pocę się wcale, ale jestem bardzo zła .
@Nerwicówka35 u Ciebie tylko 2 tyg, ale nimo wszystko jestem w szoku, że Cie do szpitala nie wzięla z tak krótką szyjką. 2 cm hehe ja tyle to miałam w dniu porodu jak się na oddział zgłaszałam , a po 17 córa na świecie byłam. A waga malutkiej bardzo ok .
@Doriis Wy z Nerwicówka w torbach do szpitala siedzicie, a ja haha jeszcze nawet nie zaczęłam myśleć o pakowaniu.
@xkasienka mnie do ujastka nie zrazisz( bo to juz moje 3 dziecię, które się tam urodzi... oddział czysty, zadbany i opieka taka jak ma być), a do innego szpitala nie przekonasz . No i super, że znajomi zadowoleni i Wam tego życzę, bo komfort psychiczny i nastawienie jest równie ważne.
@Martyna Kołodziejczyk trzymam za Was kciuki . A wielkość brzucha, rzadko świadczy o wielkości znajdujacego się tam dzidziolka .
@martyna4641 ja robie badania na nfz, ale zawsze mam karteczkę do wyników on- line. A może przedzwoń jutro do przychodni i zapytaj jak są takie wyniki.
Juz zapomniałam co jeszcze chciałam napisać . Dobrej nocki
@Nerwicówka35 u Ciebie tylko 2 tyg, ale nimo wszystko jestem w szoku, że Cie do szpitala nie wzięla z tak krótką szyjką. 2 cm hehe ja tyle to miałam w dniu porodu jak się na oddział zgłaszałam , a po 17 córa na świecie byłam. A waga malutkiej bardzo ok .
@Doriis Wy z Nerwicówka w torbach do szpitala siedzicie, a ja haha jeszcze nawet nie zaczęłam myśleć o pakowaniu.
@xkasienka mnie do ujastka nie zrazisz( bo to juz moje 3 dziecię, które się tam urodzi... oddział czysty, zadbany i opieka taka jak ma być), a do innego szpitala nie przekonasz . No i super, że znajomi zadowoleni i Wam tego życzę, bo komfort psychiczny i nastawienie jest równie ważne.
@Martyna Kołodziejczyk trzymam za Was kciuki . A wielkość brzucha, rzadko świadczy o wielkości znajdujacego się tam dzidziolka .
@martyna4641 ja robie badania na nfz, ale zawsze mam karteczkę do wyników on- line. A może przedzwoń jutro do przychodni i zapytaj jak są takie wyniki.
Juz zapomniałam co jeszcze chciałam napisać . Dobrej nocki
A jak piersi po karmieniu? Nie wisza brzydko mówiąc?Ja urodziłam pierwsze dziecko z wagą 2950g i 58 cm właśnie w 37 tygodniu. Przy wypisie 2750g. Wszystko było ok karmienie piersią się udało nawet po CC. Malutka piła jak smok. Szybko nadrobiła wagę, a ja szybko z wagi poporodowej spadłam. Jednak karmienie piersią to najlepsza dieta
Doriis
Fanka BB :)
Również robię prywatnie ,ale u mnie wyniki wydrukowane bez podpisu są nie ważne niestety ... Więc muszę latać osobiście odebrać.Ja robię prywatnie badania sprawdziłam wyniki on line i wydrukowałam żeby nie jeździć samochodem zbyt dużo bo ostatnio to na okrągło i po schodach latam bo bezprzerwy coś. A w domu mam 3 partie schodów jutro siedzę i nigdzie się nie ruszam
@AS39 Piersi po karmieniu to chyba problem u każdej kobiety . Ja karmiłam 2,5 roku i niestety nie były one już takie jak przez ciąża. Ale też nie mogę narzekać. Zobaczyny jakie będą po drugiej ciąży
Dziewczynki od 2 nocy mam skurcze przepowiadające, ale tej nocy były silniejsze . Do tego młody wciskał się jeszcze bardziej ,więc tą noc miałam w ciapki. Dziś wizyta + ktg
Ledwo już chodzę, ale jeszcze daje radę. Myślę ze to kwestia kilku dni
Nerwicówka35
Ja też miałam problem z wyproznianiem i z tego powodu bardzo bylam zadowolona z lewatywy. Nie wiem dlaczego dziewczyny są takie przeciwko niej.
Czy wy się tez tak pocicie? Ja od może dwoch tygodni okropnie się poce w nocy...
Tak, ciągle mi gorąco, szczególnie w nocy jest masakra. W domu to w ogóle chodzę tylko w staniku sportowym i krótkich spodenkach od piżamy
reja87
Aktywna w BB
Ja wogóle nie mam skurczy. Miałam tydzień temu z dwa dni i od tamtej pory nic. Na badaniu w szpitalu, szyjka zamknięta i długa. Nic nie wskazuje by Mikołaj wybierał się na świat.Również robię prywatnie ,ale u mnie wyniki wydrukowane bez podpisu są nie ważne niestety ... Więc muszę latać osobiście odebrać.
@AS39 Piersi po karmieniu to chyba problem u każdej kobiety . Ja karmiłam 2,5 roku i niestety nie były one już takie jak przez ciąża. Ale też nie mogę narzekać. Zobaczyny jakie będą po drugiej ciąży
Dziewczynki od 2 nocy mam skurcze przepowiadające, ale tej nocy były silniejsze . Do tego młody wciskał się jeszcze bardziej ,więc tą noc miałam w ciapki. Dziś wizyta + ktg
Ledwo już chodzę, ale jeszcze daje radę. Myślę ze to kwestia kilku dni
Hmmm... Karmiłam już dwoje dzieci każde około 9 miesięcy. Na pewno piersi nie są takie jak przed ciążami, ale też dramatu nie ma Ważna jest też dobra bielizna do karmienia, dobrze podtrzymująca biust.A jak piersi po karmieniu? Nie wisza brzydko mówiąc?
Martyna Kołodziejczyk
Ja oczywiście znowu z moczem średnio i dostałam antybiotyk ale plus taki że białka nie ma bo pewnie od razu bym dostała skierowanie na oddziałKoleżanka gdy miała białko wmoczu i nadciśnienie zrobili jej cesarke w 34 tygodniu na biegu. Wszystko oczywiście z nią i dzieckiem
reklama
Martyna Kołodziejczyk
U mnie skurczy brak i szyjka zamknięta więc chyba dziecku nie spieszy się na świat