sojnabig
Fanka BB :)
Tylko to nie jest wypłata 100%, bo jest pomniejszona o jakiś podatek
Ale liczona z sobotami i niedzielami wiec wychodzi jeszcze lepiej niż normalne wypłaty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam i tak 15% zniżki od gina swojego do alabu. Ale koszt pierwszych badań mnie przeraził... Zależy jak wyjdzie z tą zniżka ale 300zl szykuje na pewno.Dziewczyny, które mają dostęp do laboratorium Alab. Z kodem ALAB INFORMATOR przy wykupowaniu badań na stronie jest 15% rabatu.
To czyżby moja kadrowa się pomyliła..?Nie wiem, kwota się zgadzała.
Nie dostałam zaswiadczenia o ciąży od Pani doktor ale byłam 1 dzień na ciążowym L4. Zresztą pracodawcy powiedziałam o ciąży. Nie mam taryfy ulgowej w pracy. Ciągnę dalej 1,5 etatu. ( Mam jednego szefa - pracuję w jego dwóch zakładach, więc on wie ile godzin spędzam w pracy). Nie mogą nikogo za mnie znaleźć - brak kandydatów. Myślę, żeby na następnej wizycie poprosić o L4 - nie jestem w stanie tyle pracować - chcę mi się spać.
Super....Ja po wizycie. 2 cm czlowieka. Termin ok 13 czerwca. Generalnie wszystko ok i za miesiac mam sie umowic na prenatalne.
CZY WY TEŻ CIĄGLE MYŚLICIE O JEDZENIU???