DobrzeCzy dobrze wzrosła?
reklama
kasieczna
Fanka BB :)
Przyrost hormonu jest w normieCzy dobrze wzrosła?
Twój średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 3391 mlU/ml (96.9%).
Beta HCG powinien zwiększać się mniej więcej o 66% co 48h.
HCG podwaja się co 2 dni 1 godzin (49 godzin).
Read more at Link do: Kalkulator beta HCG | Plodnosc.pl
Guziczek9319
Nie znam się, ale tutaj na forum dziewczyny pisały że betę robi się w odstępach dwu dniowych i wtedy oblicza się jej prawidłowy przyrost.Właśnie mam wyniki badań, chyba też sie będę musiała z Wami pożegnać. W zeszły piątek, 4 października beta 1592, dzisiejsza beta, po 6 dniach wynosi zaledwie 3400, czyli o dużo za mało, według internetowych obliczeń, jest poniżej normy.
jjm86
Trzymam za Ciebie kciuki... Kiedy masz wizytę? A masz już stwierdzoną ciążę wewnątrzmaciczną? Bo ja się boję pozamacicznej...Właśnie mam wyniki badań, chyba też sie będę musiała z Wami pożegnać. W zeszły piątek, 4 października beta 1592, dzisiejsza beta, po 6 dniach wynosi zaledwie 3400, czyli o dużo za mało, według internetowych obliczeń, jest poniżej normy.
Mi ona wcześniej bardzo ładnie rosła, teraz chciałam sprawdzić po prostu jednorazowo jak wysoka jest przed jutrzejszą wizytą u ginekologa, a tu taki szokNie znam się, ale tutaj na forum dziewczyny pisały że betę robi się w odstępach dwu dniowych i wtedy oblicza się jej prawidłowy przyrost.
Guziczek9319
Nie zamartwiaj się na zapas. Będę się za Ciebie modlić i trzy ac kciuki żeby wszystko było dobrze. :*Mi ona wcześniej bardzo ładnie rosła, teraz chciałam sprawdzić po prostu jednorazowo jak wysoka jest przed jutrzejszą wizytą u ginekologa, a tu taki szok
Jutro, dziękuję, ale chyba już straciłam nadzieję, że może być dobrze. Poprzednią ciążę, zakończoną poprzez diagnoze pustego jaja podobnie miałam, też robiłam kilka razy bete, wszystko prawidlowo do momentu 1500, później przestałam i nic z tego jednak nie było. Teraz właśnie sobie przypomniałam jak było ostatnim razem i poszłam na tą bete, która wlasciwie nic mi nie dała. Poszłabym jutro na kolejną, ale czy to coś w ogole da robić w odstępie jednego dnia? Z kolei jeśli zrobię w sobote, to wynik bedzie dopiero w poniedziałek wieczorem.Trzymam za Ciebie kciuki... Kiedy masz wizytę?
DziękujęNie zamartwiaj się na zapas. Będę się za Ciebie modlić i trzy ac kciuki żeby wszystko było dobrze. :*
Gonialka34
Początkująca w BB
Trzymam kciuki - będzie dobrze
reklama
Ale jest przyrost. A to przecież nie musi być książkowo. Ja bym się nie nastawiała negatywnie. Może skoczyła beta kilka godzin później. Najważniejszy jest obraz USG :* dopóki on czegoś nie wykluczy to nie można się załamywać i mieć czarnych myśliWłaśnie mam wyniki badań, chyba też sie będę musiała z Wami pożegnać. W zeszły piątek, 4 października beta 1592, dzisiejsza beta, po 6 dniach wynosi zaledwie 3400, czyli o dużo za mało, według internetowych obliczeń, jest poniżej normy.