reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Właśnie mam wyniki badań, chyba też sie będę musiała z Wami pożegnać. W zeszły piątek, 4 października beta 1592, dzisiejsza beta, po 6 dniach wynosi zaledwie 3400, czyli o dużo za mało, według internetowych obliczeń, jest poniżej normy.
Nie znam się, ale tutaj na forum dziewczyny pisały że betę robi się w odstępach dwu dniowych i wtedy oblicza się jej prawidłowy przyrost.

Właśnie mam wyniki badań, chyba też sie będę musiała z Wami pożegnać. W zeszły piątek, 4 października beta 1592, dzisiejsza beta, po 6 dniach wynosi zaledwie 3400, czyli o dużo za mało, według internetowych obliczeń, jest poniżej normy.
Trzymam za Ciebie kciuki... Kiedy masz wizytę? A masz już stwierdzoną ciążę wewnątrzmaciczną? Bo ja się boję pozamacicznej...

Trzymam za Ciebie kciuki... Kiedy masz wizytę?
Jutro, dziękuję, ale chyba już straciłam nadzieję, że może być dobrze. Poprzednią ciążę, zakończoną poprzez diagnoze pustego jaja podobnie miałam, też robiłam kilka razy bete, wszystko prawidlowo do momentu 1500, później przestałam i nic z tego jednak nie było. Teraz właśnie sobie przypomniałam jak było ostatnim razem i poszłam na tą bete, która wlasciwie nic mi nie dała. Poszłabym jutro na kolejną, ale czy to coś w ogole da robić w odstępie jednego dnia? Z kolei jeśli zrobię w sobote, to wynik bedzie dopiero w poniedziałek wieczorem.

reklama
Ale jest przyrost. A to przecież nie musi być książkowo. Ja bym się nie nastawiała negatywnie. Może skoczyła beta kilka godzin później. Najważniejszy jest obraz USG :* dopóki on czegoś nie wykluczy to nie można się załamywać i mieć czarnych myśli

Do góry