Madzik1000
Fanka BB :)
Pewnie ten cukier w coliI co wyszło? mój dzidziuś jest bardzo spokojny. Słyszałyście, że wypicie coli pobudza maluszka? Ja już mam 2 body z newbie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ten cukier w coliI co wyszło? mój dzidziuś jest bardzo spokojny. Słyszałyście, że wypicie coli pobudza maluszka? Ja już mam 2 body z newbie
ApapJaką tabletkę przeciwbólowa na ból pleców mogę wziąć w ciąży?
Mnie od samego początku,czyli mniej więcej od 12 tygodnia mówili,że dziewczynka, bo płasko między nogami. Ale podobno dopiero na usg połówkowym można zobaczyć coś dokładniej.W którym tygodniu ciąży znałyście płeć? u mnie ciągle zakrywa się nóżkami. W poniedziałek kolejne usg (17tydz) mam nadzieję, że będzie współpracować
hej! Skąd jesteś, jak się czujesz?Cześć,
Jestem Maria i jestem tu nowa. To moja pierwsza ciąża, termin na 02.06.2020.
Ja niestety nie czuje chociaż jutro już 20 tydzieńDziewczyny, czy czujecie już jakieś ruchy swoich fasolek? Jeśli tak, to jakie były to wrażenia i kiedy pierwszy raz coś odczułyście?
hej! Skąd jesteś, jak się czujesz?
Pierwszy raz poczułam na przełomie 17 i 18 tygodnia. Teraz czuję często, o ile nie chodzę, wtedy dziecko jest spokojne albo nie zwracam na to takiej uwagi.Dziewczyny, czy czujecie już jakieś ruchy swoich fasolek? Jeśli tak, to jakie były to wrażenia i kiedy pierwszy raz coś odczułyście?