reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Jestem już po wizycie :) serduszko jest, dzidzia się rusza, wszystko jest super :) kolejna wizyta 15.11 i już wtedy założymy kartę ciąży. Ale jestem szczęśliwa!!!! Tak bardzo bardzo na to czekałam [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ wg om i wg USG tak samo 5t6d. Zakochałam się w tej fasolce.

Ale super ze już widziałaś dzidziusia ja byłam 5t5d i ginekolog nic nie widział [emoji26] pozostało czekanie do 5 listopada. Nie wiem jak ja wytrzymam tak długo

reklama
Cudownie [emoji3590] super że wszystko wporzadku. Bedziesz miała wizytę dzień po mnie [emoji6]
Jestem już po wizycie :) serduszko jest, dzidzia się rusza, wszystko jest super :) kolejna wizyta 15.11 i już wtedy założymy kartę ciąży. Ale jestem szczęśliwa!!!! Tak bardzo bardzo na to czekałam [emoji3590][emoji3590][emoji3590] wg om i wg USG tak samo 5t6d. Zakochałam się w tej fasolce.

Do góry