reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ale to zawsze coś :) cieszę się że jest nas coraz więcej, dziś znów widziałam kilka nowych dziewczyn więc czerwiec wydaje się być bardzo owocnym miesiącem :)
Ja w zeszłym tygodniu w sobotę zobaczyłam 2 kreski na teście. Gin wyliczył 6tc ale wiem że u mnie owu późno plus zagniezdzenie też chwilę trwa więc dlatego ciąża młodsza.
Na początku się przestraszyłam że 6tc a ja tylko pęcherzyk :)

Ja dowiedziałam się 5.10 z bety na drugi dzień zrobiłam test i też pokazał dwie kreski [emoji6] a na kiedy Ty masz termin?
Ja w zeszłym tygodniu w sobotę zobaczyłam 2 kreski na teście. Gin wyliczył 6tc ale wiem że u mnie owu późno plus zagniezdzenie też chwilę trwa więc dlatego ciąża młodsza.
Na początku się przestraszyłam że 6tc a ja tylko pęcherzyk :)

reklama
Do góry