reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czekam na 2 kreski

Ja też gdzie się nie ruszę to widzę dziewczyny z brzuszkami chodzą ,też teraz bardzo bym chciała już być w ciąży , ale cierpliwość spokój jest najważniejszy

reklama
Tak to juz jest, ze jak bardzo czegos chcemy to automatycznie nasz organizm zwraca nasza uwage do tych rzeczy na ktorych nam zalezy. ( mam nadzieje, ze zrozumialyscie o co mi chodzi, strasznie to zmiksowalam [emoji23] )

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Opowiem Wam dziewczyny troche jak to u mnie bylo z tymi staraniami przy piewrszym dziecku... staralismy sie rok czasu , odchodzilam od zmyslow . W koncu M wytlumaczyl mi zebysmy troche wyluzowali, bo moze przez to , ze tak naciskamy nam nie wychodzi i tak zrobilam odpuscilam . Minelo troche czasu i okazalo, ze jestem w 6 tygodniu ciazy [emoji5]. Urodzilam syna 2 lipca 2005 roku teraz serduszek ma 12 lat. Drugie dziecko urodzilam 16 sierpnia 2009 r corka ma 8 lat staralismy sie 3 miesiaca.
A teraz mialam nadzieje, ze wszystko pujdzie gladko i uda sie za pierwszym razem, ale przez te pieronskie testy stracilam juz nadzieje [emoji34]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hey ja też już bym chciała zobaczyć dwie kreski ale na razie ze względu na leczenie nie wolno nawet próbować... mam już córkę 20 miesięcy i bardzo pragnę drugiego maleństwa... to będzie najgorsze pół roku w moim życiu...
Z pierwszym dzieckiem nie mieliśmy problemy w pierwszym cyklu starań bo nudnościach i braku apetytu zorientowałam się ze coś nie gra i uświadomiłam sobie se okres powinien być trzy dni temu i ze przecież zaczęliśmy się starać o dziecko... zero bólu brzucha kloci a itp tylko wstręt fo zapachów jedzenia nawet picia... nudności wymioty osłabienie zawroty głowy... tak u mnie wyglądała pierwsza ciąża...
Trzymam za Was wszystkich mocno kciuki i życzę Wam tego co sobie silnych pięknych małych serduszek w brzuchach! Jak najszybciej to możliwe!

reklama
Mi też gin mówił żeby się tak nie napalac na to tylko żyć normalnie a wtedy szybciej znajdę w ciążę niż jak bd non stop myśleć o tym , tak właśnie jak ja zaszłam w ciążę nie planowana dowiedział się w 4tyg i wszystko było jak najlepiej , ja jestem okolice Buska Zdroju

Do góry