reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
ja też jakiś czas temu byłam w knajpie - spotkanie "działowe" mieliśmy, potem poszliśmy potańczyć, do domu wróciłam o trzeciej... ale pobawiłabym się jeszcze, jak sobie przypomnę stare dobre studenckie czasy... to aż łza się w oku kręci :tak: w każdym razie impreza była super, mimo że na trzeźwo, bo przecież karmię - to i tak wybawiłam się że hej :-)

ola no to super się wybawiłaś. Mnie też się marzy wypad na dyskoteke albo gdziekolwiek gdzie można potańczyć...
Na razie planujemy wypad do kina, a w kwietniu z maxin na kręgle :tak:

no ja w piatek tez mialam wypad, potanczylam, porozrabialam i wrocilam po 3. w sobote caly dzien umieralam :)

oleńka super !!!! Ja też bym kiedyś chciała iść na taki męski striptiz :tak: :-)
A wczoraj jakoś byłam w centrum (niestety u dentysty :-( ) i tak zachciało mi się wyjść z mężem do restauracji na dobre jedzonko. Wkrótce się wybierzemy, ale nie wiem jeszcze kiedy a normalnie mam takiego smaka na dobrą rybkę... mmmmmm

A ja chce do kina i gdzies gdzie mozna potańczyc!!! Tak bardzo mi tego brakuje!!!!
W przyszłym tygodniu mamy spotkanie mam ze szkoły rodzenia do ktorej chodziłam wiec sie wyrwie:-) :tak:

Qrde Trini wstyd sie przyznac ale ja byłam z mezem w dobrej resauracji ostatnio jak sie zareczylismy a tak to jakies spelunki;-)a na striptizie meskim nigdy nie byłam tylko na damskim pare razy przypadkiem:tak: Aleee w sobote idziemy na impreze domowke hihi zapewne sie sponiewieramy bo sie z tyloma znajomymi dawno nie widzielismy...no a w niedziele bedzie bólll:sick: :-p Ale co tam...

reklama
A ja w sobotę idę na kawkę na mieście z moją przyjaciółką- może pójdziemy gdzieś jeszcze- może jakieś zakupy- zobaczymy...:-D

Do góry