Przebarwienia... mam od kilku lat, w ciąży oczywiście sytuacja się pogorszyła. Przetestowałam kilkanaście kremów- nic nie dały. Nie wierzę w cud zniknięcia po ciąży, więc czeka mnie Cosmelan - maska + krem = 1000 zł !! Może córunia dołoży coś z becikowego...
reklama
B
Bura
Gość
Ja mam z tej serii balsam do ciała i też jestem zadowolona - fajnie się wchłania, od razu przynosi ulgę, kiedy skóra jest napięta. Jedynie jego zapach mnie drażni, ale jest do przeżyciaJa używam serii Rossmanna Babydream. Mam krem do pielęgnacji piersi (przynosi wielką ulgę gdy bolą), olejek przeciw rozstępom i płyn do kąpieli. Te kosmetyki nie zawierają barwników, konserwantów i oleju mineralnego. Jestem z nich baaaardzo zadowolona. Cała seria ma świetne opinie na wizaz.pl.
R
rouż
Gość
Ktoras z Was pisala o kremie do twarzy na przebarwienia firmy Perfecta mama. Bylam w Rossmanie i jest tam cala seria Perfecta mama: do biustu, do brzucha, posladkow, ale na twarz nie. Kobieta mowi, ze nie maja do twarzy z tej serii...Widzialam zwykla perfekte dotwarzy i sama juz nie wiem co kupic
gosiaczek199022
zakochana
Ja używam Dove i nivea a także krem do rąk mało znanej firmy
Ktoras z Was pisala o kremie do twarzy na przebarwienia firmy Perfecta mama. Bylam w Rossmanie i jest tam cala seria Perfecta mama: do biustu, do brzucha, posladkow, ale na twarz nie. Kobieta mowi, ze nie maja do twarzy z tej serii...Widzialam zwykla perfekte dotwarzy i sama juz nie wiem co kupic
ja mam ten krem prefecta mama do twarzy i widzialam go w tych duzych marketach(tesco,carrefurre)
R
rouż
Gość
Gosiu, a czy mozesz wkleic jakiegos linka jak on wyglada? Ja w tych marketach go nie widzialam, ale pewnie jestem slepa
laparada
Fanka BB :)
ten krem jest bardzo bardzo dobry
choć ja póki co (mam nadzieję, że i tak zostanie) nie mam żadnych przebarwień, ale znajoma ma i chwali bardzo... z resztą widać znaczną poprawę!
choć ja póki co (mam nadzieję, że i tak zostanie) nie mam żadnych przebarwień, ale znajoma ma i chwali bardzo... z resztą widać znaczną poprawę!
R
rouż
Gość
Dzieki Thea!
Kurcze, ja mam mega przebarwienia od 5lat. I juz teraz mnie slonko mocno opalilo i sa bardzo widoczne. Ale wezme sie za nie od jesieni, blokery itd...
reklama
malina1979
;)
Ja cały czas używam oliwek, bambino lub clinic.. Na razie żadnych rozstępów, ale myślę, czy by tu czegoś nie kupić. Celulit jet wystarczającą "ozdobą" I tu pojawia się moje pytanie! Można w ciąży używać specyfików na to cholerstwo czy nie??
Podziel się: