reklama
Rozwiązanie
Łyżeczkowanie miałam robione pod koniec sierpnia 17r. Ale może to tez ma związek z tym ze powinnam po takim zabiegu odczekać jakiś czas aż wszystko dojdzie do siebie a już na początku września miałam pobierane wycinki z szyjki.Hym, a ile czasu od łyżeczkowania? Mialas chyba kontrole po zabiegu, to chyba już w tedy były by powikłania. A może to krwiak maly, a może wszystko jest ok
wisna
Fanka BB :)
Umów się na monitoring cyklu - spotkasz się wtedy z lekarzem kilka razy w ciągu cyklu. Lekarz sprawdzi, czy pęcherzyk Graffa dojrzewa i czy pęka. Być może leci Ci także badania hormonów.Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, 8 dc pojawiła sie zmiana na prawym jajniku ale według lekarza to za wcześnie na pęcherzyk owulacyjny?? Wiec co to może być?
reklama
andziaa1712
Zaciekawiona BB
On chce mnie wlasnie zobaczyć w przyszłym miesiącu ale w 6 dc i przyjrzeć sie tej zmianie.... bo na pęcherzyk to nie wyglada bo niby za wcześnieUmów się na monitoring cyklu - spotkasz się wtedy z lekarzem kilka razy w ciągu cyklu. Lekarz sprawdzi, czy pęcherzyk Graffa dojrzewa i czy pęka. Być może leci Ci także badania hormonów.
On chce mnie wlasnie zobaczyć w przyszłym miesiącu ale w 6 dc i przyjrzeć sie tej zmianie.... bo na pęcherzyk to nie wyglada bo niby za wcześnie
Ciekawe. Chyba że masz może nieregularne miesiączki, i cykl się poprzestawiał?
Chyba ze to sprawka cos z hormonami.
andziaa1712
Zaciekawiona BB
To nie pęcherzyk tylko niby guzek dlatego nic więcej nie może powiedzieć, jeszcze do tego dochodzi cienkie endometrium 5 mm . Nie wiem czy to nie powikłanie po lyzeczkowaniu:/Ciekawe. Chyba że masz może nieregularne miesiączki, i cykl się poprzestawiał?
Chyba ze to sprawka cos z hormonami.
To nie pęcherzyk tylko niby guzek dlatego nic więcej nie może powiedzieć, jeszcze do tego dochodzi cienkie endometrium 5 mm . Nie wiem czy to nie powikłanie po lyzeczkowaniu:/
Hym, a ile czasu od łyżeczkowania? Mialas chyba kontrole po zabiegu, to chyba już w tedy były by powikłania. A może to krwiak maly, a może wszystko jest ok
andziaa1712
Zaciekawiona BB
Łyżeczkowanie miałam robione pod koniec sierpnia 17r. Ale może to tez ma związek z tym ze powinnam po takim zabiegu odczekać jakiś czas aż wszystko dojdzie do siebie a już na początku września miałam pobierane wycinki z szyjki.Hym, a ile czasu od łyżeczkowania? Mialas chyba kontrole po zabiegu, to chyba już w tedy były by powikłania. A może to krwiak maly, a może wszystko jest ok