reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ćwiczymy mile panie !!!

reklama
Fajnie, ja o ćwiczenaich moge tylko pomarzyć:-( a tak mi z tym źle bo do tej pory ćwiczyłam 3 razy w tygodniu, na aerobik chodziłam, teraz cóż- lekarz całkowicie zabronił, żadnych ćwiczeń, zero jogi itd :-( no ale dzidzia ważniejsza....

bywa i tak ... nawet na basen nie pozwala ??!!??

zero:-( no nad jeziorko sobie chodze troszkę popływać;-) biore Antosia i sie chlupiemy:tak: jak narazie to przeciwskazania, mam nadzieję, ze w tej ciązy bedzie już ok, w poprzedniej od 5 m-ca skurcze miałam:-( więc czasami lepiej dmuchać na zimne.

Mea - super temacik i mobilizacja.

Wczoraj wieczorkiem zakupiłam na allegro książeczke z ćwiczeniami (jak będzie fajna to powrzucam to i owo) a dziś byłam w Decathlonie wypróbować piłki do ćwiczeń. Spodobało mi się baaaaaaaaaaardzo i zamówiłam też na allegro bo troszke taniej jest. :-):-):-) Jestem pełna zapału i chęci.

A dziś w ramach sportu, pograłam sobie w ping-ponga (he he w decathlonie). Skończyło się na tym że po 20 minutach zdenerwowany przegrywaniem sprawca czynu ;-) ściął i piłeczka trzasnęła mnie w oko. Oczywiście był to przypadek i za bardzo nie bolało ale wyglądało groźnie :-D:-D:-D Dobrze, że to piłka lekarska nie była. :-D:-D:-D

a to moja pilka :) maz narzeka ze mebel mam w domu ale ja to uwielbiam na niej siedziec zamiast na fotelu :) tylko strasznie kregoslup trzeba prostowac :)

Załączniki

• IMG_0071.jpg
    IMG_0071.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 102
a to moja pilka :) maz narzeka ze mebel mam w domu ale ja to uwielbiam na niej siedziec zamiast na fotelu :) tylko strasznie kregoslup trzeba prostowac :)

No to moja będzie chyba taka sama. Też niebieska, średnica 65 cm.
Mój na mnie krzywo patrzył jak sobie w sklepie skakałam i się cieszyłam ale co mi tam, on sobie chodzi na siłownię więc ja będę piłkować. :-)

Ja wczoraj byłam na rowerku, swobodnie, bez pośpiechu, na działkę i spowrotem, jakieś 8km.
o nieeee ! tylko nie rowerek ! ja tez tak na spokojnie się wybralam ze 2 tygodnie temu i myslalam,ze na ostry dyżur pojade ! Na drugi dzien brzuch mnie tak bolałłłł,że nie byłam w stanie wstać ...i tak trzy dni !
Później wyczytałam,że rowerek jest zabroniony w ciąży.

reklama
o nieeee ! tylko nie rowerek ! ja tez tak na spokojnie się wybralam ze 2 tygodnie temu i myslalam,ze na ostry dyżur pojade ! Na drugi dzien brzuch mnie tak bolałłłł,że nie byłam w stanie wstać ...i tak trzy dni !
Później wyczytałam,że rowerek jest zabroniony w ciąży.

ja na rowerku nie jezdze bo od ladnych paru lat nie mam swojego ... juz kilka razy sie zbieralam do zakupu ale zawsze mialam wazniejsze wydatki ... a tez jakos nie palam entuzjazmem do pedalowania :) jednak zdecydowanie preferuje taniec :)

Do góry