aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Myślę, że czas powoli pomyśleć o ćwiczeniach... Jeśli znacie jakieś fajne ćwiczenia dla przyszłych mamuś, albo nauczycie się czegoś fajnego na szkołach rodzenia - piszcie. Myślę, że tych ćwiczeń jest tyle, że nie wszystkie trafią do każdej z nas, a jak będziemy miały większy wybór, to łatwiej będzie dobrać idealny zestaw dla siebie...
Ja zaczęłam już ćwiczyć mięśnie Kegla - podobno lepiej się rodzi, łatwiej się dochodzi do siebie po porodzie... I mają jedną poważną zaletę - można je ćwiczyć, jak tylko się o tym przypomni: w pracy, w samochodzie, w kolejce w jarzynowym
Obiecałam tez sobie, że w tym tygodniu ułożę sobie maly grafik ćwiczeń i każdego wieczoru będę śmigać małą serię
A jak z tym u Was??
Ja zaczęłam już ćwiczyć mięśnie Kegla - podobno lepiej się rodzi, łatwiej się dochodzi do siebie po porodzie... I mają jedną poważną zaletę - można je ćwiczyć, jak tylko się o tym przypomni: w pracy, w samochodzie, w kolejce w jarzynowym
Obiecałam tez sobie, że w tym tygodniu ułożę sobie maly grafik ćwiczeń i każdego wieczoru będę śmigać małą serię
A jak z tym u Was??