reklama
Ennis92
Fanka BB :)
A z czym je jadasz?Daj znac czy smakuja i jak cukier.
renisus
Z majonzem [emoji1787] szynka, ser. Jak normalne kanapki. Ostatnio zasmakowalam z serem na cieplo. W pracy tak jem, pogrzewam je 40 sekund w mikrofalii ( w domu nie mam [emoji6])A z czym je jadasz?
Ennis92
Do ogarnięcia[emoji23] dam znać jutro.Z majonzem [emoji1787] szynka, ser. Jak normalne kanapki. Ostatnio zasmakowalam z serem na cieplo. W pracy tak jem, pogrzewam je 40 sekund w mikrofalii ( w domu nie mam [emoji6])
Jezu ja mam takie żarcie... Jak worek bez dna [emoji85]
Ennis92
@slodkatrojeczka jak sobie radzisz z insulina?
slodkatrojeczka
Luzik, myślałam że to boli ale nie Za to okropnie smierdzi jak na mój ciążowy węch.@slodkatrojeczka jak sobie radzisz z insulina?
renisus
Nie boli? Ja to pierwsze wkucia do pomiaru przechodzialam katorge, ciekawie jakbym insuline znosla.Luzik, myślałam że to boli ale nie Za to okropnie smierdzi jak na mój ciążowy węch.
mamaprzedczterdziestką
Też mi to śmierdzi bleee [emoji32]Luzik, myślałam że to boli ale nie Za to okropnie smierdzi jak na mój ciążowy węch.
slodkatrojeczka
Myślę, że palce są dużo wrazliwsze niż udo Bo ja do tej pory czasem syczę przy wkłuciu. A ta igła od insuliny jest cieniusieńka. No i mąż mi wstrzykuje [emoji23]Nie boli? Ja to pierwsze wkucia do pomiaru przechodzialam katorge, ciekawie jakbym insuline znosla.
Ale ja ogólnie nie boję się igieł, oddaję krew honorowo, tam to jest igła [emoji12]
reklama
Ennis92
Ja w brzuch pod piersiami, jak trafię w rozstępy to boli. Czasem krew to potem siniaki
Jak wam śmierdzi to znaczy że albo na igle zostaje albo wycieka. Insulina ogólnie to ma zapach ale nie powinniście jej czuć przy wstrzykiwaniu.
Jak wam śmierdzi to znaczy że albo na igle zostaje albo wycieka. Insulina ogólnie to ma zapach ale nie powinniście jej czuć przy wstrzykiwaniu.