Ennis92
Fanka BB :)
Tu ci nie pomogę bo ja nie mieszkam w Polsce.A który dokładnie jesz ?
W Tesco w UK jest cloverfield i jest mega
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu ci nie pomogę bo ja nie mieszkam w Polsce.A który dokładnie jesz ?
Jak masz u siebie Polo Market to jest tam Camembert z mleka pasteryzowanego. Ja tamten kupuję.A który dokładnie jesz ?
Widziałam widziałam na grupie pięknie wygląda ja przeżyłam krzywą. Po niej apetyt mega bo w drodze do domu wsunęłam kanapkę i jeszcze mi mało. Teraz kawa i spać. Bo muli mnie niesamowicie, ale to chyba od tej glukozy. A w smaku całkiem dobra była. Co do sera pleśniowego hymmm lubię ale w ciąży się nie odważę nawet taki zdrowy. Zresztą podobnie jak tatar. Muszę na klika mc się wstrzymać z takim jedzeniem. Miłego dnia dziewczyny jutro wizyta u diabetologa i zobaczę co dalej.Polecam szakszuke dziewczyny. Można zjeść na śniadanie ,na obiad czy kolację. Zdrowa i cukier po niej super. Chociaż nie wiem jak będzie u Was bo jak czytam to ciężko u Was. Ja póki co nie narzekam na cukry a zjadam praktycznie wszystko.Zobacz załącznik 958793
Kiedy masz wizytę? Dziś?Jasne ze dasz rade[emoji123]
Ja cukier po sniadniu 9,0 (162) [emoji15]
Ja mam co 2 tygodnie. Zaczynam się zastanawiać kiedy przestanę się mieścić za kierownicą [emoji23]A co ile macie wizyty u diabetologa?