R
Renia144
Gość
Kochane jakie u was były objawy covid? U mnie potworne bóle pleców bóle karku bóle w piersiach czasem klocie w nogach. Miałam test ale negatywny. Co myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten z nosogardzieli@Renia144 a jaki test robiłaś? wymazowy?
Codziennie jem pełen pakiet witamin, a jak pojawiły się pierwsze objawy - ból głowy i gardła i czułam, że robię się chora, to od razu leżałam w łóżku i co kilka godzin piłam Gripex.Jak w temacie. Czym się wspomagacie podczas covid? Wiadomo leczenie tylko objawowe, ale w jaki sposób je łagodzić? Np. gorączka, nudności, bóle głowy i gardła, duszności.
Ile trwało Wasze leczenie domowe?
dołączam się do pytania!Po covid mój zmysł węchu jest słabszy. Czy macie jakieś sposoby na poprawę?