reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

coś skutecznego na rozstępy!

Kochane! Znalazłam w końcu coś skutecznego na rozstępy: Algi na cellulit i rozstępy do okładów i masażu BingoSpa. Kupiłam przez przypadek, szukając w końcu czegoś co zadziała i jestem zachwycona działaniem.
Przede wszystkim działa i te wstrętne rozstępy znikają. Strasznie się cieszę bo wiosna nie długo i jak tu się rozebrać z rozstępami? Dodatkowo krem nie klei się jak inne a skóra po nim nie swędzi. No i zapach rewelacja.
Można go kupić przez Internet w Sklep BingoSpa, nie trzeba latać po sklepach, dostawa do domu.
Szkoda tylko, że jest w opakowaniach 400g, powinien być większy. Wrzucam wam fotkę żeby było łatwiej znaleźć

Załączniki

• product_thumb.php.jpg
    product_thumb.php.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 318
reklama
A możesz powiedzieć, czy Twoje rozstępy tylko bledną, czy wypełnia się w nich szczelina i skóra staje się gładsza?

o jak cudownie ;)
a powiedz mi czy miałaś świeże rozstępy? ja juz mam troszkę stare i nic nie pomaga :) nie ma ich dużo ale akurat wstręciuchy na piersiach się pojawiły :( wiec fajnie jak by zniknęły ;)

dokladnie - malwina ni z gruszki ni z pietruszki sie tutaj znalazła. I reklamuje sklepik.
Ja z zawodu jestem kosmetyczką i jak czytam takie rewelacje to mi sie buzka smieje.

dokladnie - malwina ni z gruszki ni z pietruszki sie tutaj znalazła. I reklamuje sklepik.
Ja z zawodu jestem kosmetyczką i jak czytam takie rewelacje to mi sie buzka smieje.

malwinka a na rozstepy najlepsze i najskuteczniejsze jest, nie tyc, nie chudnac, nie zachodzic w ciaze... a 100% to nie zyc ;-)

jednak kobity dalej wierzą w cuda jeżeli chodzi o rozstępy:p
ahhh.
ja swoje zaakceptowałam, nie przeszkadzają mi jak już są blade. - to jest cud i metoda na rozstepy:p

a jak sie nie powiedzie ten sposob to pozostają różne dziwaczne zabiegi (lasery, itd) ...

nie ma się co oszukiwać:p

dziewczyny facet lubi jak jego kobieta jest przede wszystkim uśmiechnięta i zadowolona a nie nasmarowana od rana do wieczotra ,,świnstwami,,, oczywiscie trzeba dbac o siebie ale rozstepy nie znikna po uzyciu tego specyfiku i moze ktos niech usunie tą reklame sklepiku.

Ja na rozstępy kupiłam Perfecta Extra Slim... Wiadomo, do zera nie zredukuje żaden krem, ale trochę się zmniejszyły;-)
I jak się posmaruje, to przez jakiś czasz czuć takie zimno w brzuch, jakby "pieczenie" delikatne...
No nic, smaruję się dalej, licząc na cud:-D

reklama
Do góry