reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Coś na poprawę humoru

Dobre :-D
I ja też nie znałam...

A tak nawiązując do poprzedniego tematu to pamiętam z przedszkola pięciolatkę której mama robiła pasemka :szok:
już nie mówiąc o znoszeniu pomadek, cieni i różu wszelkiej maści ... ;-)

reklama
No to widzę, że muszę więcej tych starych/nie-starych kawałów Wam wrzucić - robiłam wstępne porządki w mailach i wyrzucałam te wszystkie "śmieszne śmieci" ... ale jeszcze pełno zostało :-)

Luszka żartujesz?!?!?!?!?!? A z tą mamą to wszystko w porządku było???

Doxa tez sie zastanawiałam nad tym jak to zobaczyłam. :tak: Pewnie mama jak rozjaśniała sobie włosy "rzuciła" córci kilka pasemek... A co?!;-)

Luszka dokladnie, ja znam chlopczyka co mama mu zrobila blond pasemki bo sobie farbowala.:no:

No to już jest chore. Gdyby nie wywołano takiej burzy to w życiu nie przyszłoby mi do głowy posadzac Tinki o jakies gejostwo. A na pewno nie przyjdzie to do głowy naszym dzieciom!

Kasiek dokładnie. To jest śmieszne ale i straszne jednocześnie. Można sie teraz doczepić do Bolka i Lolka, Sąsiadów -w końcu nigdy sie nie rozstają. Kolargol daje się nosił korale, więc... A Makową panienkę to chyba o propagowanie narkotyków można oskarżyć....

to juz druga czepka do Tubisiow, wiec mnie juz nic nie zdziwi... ;-)

kiedys bodajze we wproscie pisali ze to jest dla cpunow, bo trzeba sie nakoksowac zeby zalapac o co w tym chodzi... czepili sie do schronu, do spiewajacych prysznicow, do telewizorow w brzuchach i torebce Tinkiego tez sie oberwalo... moze uda mi sie znalezc ten artukul, ale to bylo dosc dawno...

natomiast 2 lata temu byla niezla czepka do Akademii Pana Kleksa, ja sobie ten artykul nawet skopiowalam, bo to mitrzostwo...

Onet.pl Rozrywka - Prasa

reklama
Do góry