reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś na poprawę humoru

Dobre :-D
I ja też nie znałam...

A tak nawiązując do poprzedniego tematu to pamiętam z przedszkola pięciolatkę której mama robiła pasemka :szok:
już nie mówiąc o znoszeniu pomadek, cieni i różu wszelkiej maści ... ;-)

reklama
No to widzę, że muszę więcej tych starych/nie-starych kawałów Wam wrzucić - robiłam wstępne porządki w mailach i wyrzucałam te wszystkie "śmieszne śmieci" ... ale jeszcze pełno zostało :-)

Luszka żartujesz?!?!?!?!?!? A z tą mamą to wszystko w porządku było???

Doxa tez sie zastanawiałam nad tym jak to zobaczyłam. :tak: Pewnie mama jak rozjaśniała sobie włosy "rzuciła" córci kilka pasemek... A co?!;-)

Luszka dokladnie, ja znam chlopczyka co mama mu zrobila blond pasemki bo sobie farbowala.:no:

No to już jest chore. Gdyby nie wywołano takiej burzy to w życiu nie przyszłoby mi do głowy posadzac Tinki o jakies gejostwo. A na pewno nie przyjdzie to do głowy naszym dzieciom!

Kasiek dokładnie. To jest śmieszne ale i straszne jednocześnie. Można sie teraz doczepić do Bolka i Lolka, Sąsiadów -w końcu nigdy sie nie rozstają. Kolargol daje się nosił korale, więc... A Makową panienkę to chyba o propagowanie narkotyków można oskarżyć....

to juz druga czepka do Tubisiow, wiec mnie juz nic nie zdziwi... ;-)

kiedys bodajze we wproscie pisali ze to jest dla cpunow, bo trzeba sie nakoksowac zeby zalapac o co w tym chodzi... czepili sie do schronu, do spiewajacych prysznicow, do telewizorow w brzuchach i torebce Tinkiego tez sie oberwalo... moze uda mi sie znalezc ten artukul, ale to bylo dosc dawno...

natomiast 2 lata temu byla niezla czepka do Akademii Pana Kleksa, ja sobie ten artykul nawet skopiowalam, bo to mitrzostwo...

Onet.pl Rozrywka - Prasa

reklama
Do góry