reklama
Doxa
Fanka BB :)
No to widzę, że muszę więcej tych starych/nie-starych kawałów Wam wrzucić - robiłam wstępne porządki w mailach i wyrzucałam te wszystkie "śmieszne śmieci" ... ale jeszcze pełno zostało :-)
Luszka żartujesz?!?!?!?!?!? A z tą mamą to wszystko w porządku było???
Luszka żartujesz?!?!?!?!?!? A z tą mamą to wszystko w porządku było???
luszka
październik'05, lipiec'07
słyszałyście o tym?
Teletubisie promuj� homoseksualizm, a Tinky Winky to gej?
Teletubisie promuj� homoseksualizm, a Tinky Winky to gej?
luszka
październik'05, lipiec'07
Kasiek dokładnie. To jest śmieszne ale i straszne jednocześnie. Można sie teraz doczepić do Bolka i Lolka, Sąsiadów -w końcu nigdy sie nie rozstają. Kolargol daje się nosił korale, więc... A Makową panienkę to chyba o propagowanie narkotyków można oskarżyć....
Teddy
Październikowa mać
to juz druga czepka do Tubisiow, wiec mnie juz nic nie zdziwi... ;-)
kiedys bodajze we wproscie pisali ze to jest dla cpunow, bo trzeba sie nakoksowac zeby zalapac o co w tym chodzi... czepili sie do schronu, do spiewajacych prysznicow, do telewizorow w brzuchach i torebce Tinkiego tez sie oberwalo... moze uda mi sie znalezc ten artukul, ale to bylo dosc dawno...
natomiast 2 lata temu byla niezla czepka do Akademii Pana Kleksa, ja sobie ten artykul nawet skopiowalam, bo to mitrzostwo...
Onet.pl Rozrywka - Prasa
kiedys bodajze we wproscie pisali ze to jest dla cpunow, bo trzeba sie nakoksowac zeby zalapac o co w tym chodzi... czepili sie do schronu, do spiewajacych prysznicow, do telewizorow w brzuchach i torebce Tinkiego tez sie oberwalo... moze uda mi sie znalezc ten artukul, ale to bylo dosc dawno...
natomiast 2 lata temu byla niezla czepka do Akademii Pana Kleksa, ja sobie ten artykul nawet skopiowalam, bo to mitrzostwo...
Onet.pl Rozrywka - Prasa
reklama
Podziel się: