reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

Na tapecie rosół, naleśniki, kanapki z nutellą, płatki z mlekiem. Ile ja się muszę nazrzędzić, żeby coś innego zjadła:wściekła/y:
Jogurty, serki- bardzo chętnie, oby tylko owoców w nich nie było :-D

reklama
to moja niezmiennie chleb badz grzanki z samym maslem:)baaardzo rzadko prawie nigdy z szynka, poledwica..

a jogurty uwielbia...i aaa jeszcze lubi taki paluszki serowe dla dzieci..ser zolty generalnie /...taki dla dzieci

Jogurty wszystkie i podjada mi też jogurt naturalny z muesli. Poza tym kanapki z szynką, pomidorem, serem białym i żółtym, miodem, dżemem, parówki. jajecznica nie wchodzi, ale jajko sadzone lub na twardo już tak.

Moi jedza własciwie wszystko. Ostatnio nie moge narzekać, bo zmniejszyło się wybrzydzanie jedzeniowe.
Najchętniej nabiał i wszystkie możliwe sery. Jogurt dajemy naturalny, bo świetnie wchodzi, a po co faszerowac cukrem. Najwyżej dodam domowego musu jabłkowego, czy dżemu. A takie owocowe kupne, są od swięta. I mleko na okrągło. Wędlinę mniej chętnie. Za to parówki i jajka w każdej postaci zawsze.
Obiady chyba tez dowolnie.

W sumie nie wiem-mam wrazenie ze polowa produktow na tym rynku...ostatnio panna naprawde mi wybrzydza i mowi ze czegos nie lubi skoro wiem ze lubi bo jadla...ehhhh jebla idzie dostac!!!!

reklama
moja Klaudia wciaz lubi wszelkie zupy..(musi byc u mnie prawie codziennie)wiec tam moge przemycic niemalze wszystko:p...Ryby!-, i kotlety- z piersi kurczaka, schabowy, bez ziemniakow ..nie lubi salatek;/..
ale na pewno nie zjadlaby ogorka..salaty...czy sosow...-patrzy na nie z obrzydzeniem..;/..
np. z pizzy je tylko krawedzie:D..sam ser bez dodatkow:D

Do góry