reklama
Skłamałam jutro o20-ej jest ten film na TVN 7
Kochana nie o 22 ani nie o 20 ale o 23:30 (chyba że jakaś powtórka się szykuje)
Czekałam sporo i myśłałam tak: jak dopadnę do uduszę - ale jednak dotrwałam i obejrzałam.
A tak z innej beczki - w przyszły piątek będzie Lśnienie Kubrica -z J. Nickolsonem - polecam
Kochana nie o 22 ani nie o 20 ale o 23:30 (chyba że jakaś powtórka się szykuje)
Czekałam sporo i myśłałam tak: jak dopadnę do uduszę - ale jednak dotrwałam i obejrzałam.
A tak z innej beczki - w przyszły piątek będzie Lśnienie Kubrica -z J. Nickolsonem - polecam
KOCHANA dzisiaj o 20 jest powtórka z wczoraj a LŚNIENIE DZISIAJ O 23`30
Na tvn 7 tak robią że najpierw jest pózno a następnego dnia o 20-ej
Więc nie zabijaj mnie proszę!!!
KOCHANA dzisiaj o 20 jest powtórka z wczoraj a LŚNIENIE DZISIAJ O 23`30
Na tvn 7 tak robią że najpierw jest pózno a następnego dnia o 20-ej
Więc nie zabijaj mnie proszę!!!
No dobrze tym razem cię nie zabiję - mam jeszcze co jeść - moja mała również.
Cholercia za mało oglądam pudło i nie wiedziałam że tvn 7 robi takie rzeczy.....
Dla wszystkich którzy mają trochę czasu 20 i 21 listopada i będą w Warszawie
W Kinie Bajka (Warszawa) 20 i 21 listopada odbędą się zajęcia z fotografii prowadzone przez profesjonalnych fotografików - szczegóły można znaleźć na http://www.canon.pl/esodiscovery.
Są jeszcze bilety bezpłatne...
W Kinie Bajka (Warszawa) 20 i 21 listopada odbędą się zajęcia z fotografii prowadzone przez profesjonalnych fotografików - szczegóły można znaleźć na http://www.canon.pl/esodiscovery.
Są jeszcze bilety bezpłatne...
Jako że swięta tuż tuż proponuję poruszyć temat prezentów, tym razem dla DOROSŁYCH. Wszyscy mamy kogoś z dorołysłych, których chcielibysmy obdarować czymś wyjątkowym.
No to zaczynamy, czy macie jakiś fajny pomysł na prezenty???????????
oczywiscie, najlepsze są te zrobione własnoręcznie...................ale co zrobić jak ktoś ma dwie lewe ręce :--D ???????
Hmmmm to co tematycznie?
Mama, tata, siostra, brat, szwgier, szwagierka - no ktoś może jeszcze posiada dziadków ............ oj przepraszam, dwie osoby na topiku mają także męzów ( no to nam podpowiedzą co my możemy kupic dla szwagra już mają praktykę w kupowaniu prezentów dla mężczyzn) Nie kryję dla mnie to najwiekszy ból.
Bo prezent ma być odlotowy, snobistyczny, do niczego nieprzydatny i do tego ostatni PISK MODY ( full bayer, full wypas )
NO chyba ze tato i pirrllot nam odpowiedzą jak to jest z tymi mężczyznami ?!!!!!!!!!!!;-)
Czy macie jakieś fajne pomysły na prezenty dla dorosłych ludzików ???
No to zaczynamy, czy macie jakiś fajny pomysł na prezenty???????????
oczywiscie, najlepsze są te zrobione własnoręcznie...................ale co zrobić jak ktoś ma dwie lewe ręce :--D ???????
Hmmmm to co tematycznie?
Mama, tata, siostra, brat, szwgier, szwagierka - no ktoś może jeszcze posiada dziadków ............ oj przepraszam, dwie osoby na topiku mają także męzów ( no to nam podpowiedzą co my możemy kupic dla szwagra już mają praktykę w kupowaniu prezentów dla mężczyzn) Nie kryję dla mnie to najwiekszy ból.
Bo prezent ma być odlotowy, snobistyczny, do niczego nieprzydatny i do tego ostatni PISK MODY ( full bayer, full wypas )
NO chyba ze tato i pirrllot nam odpowiedzą jak to jest z tymi mężczyznami ?!!!!!!!!!!!;-)
Czy macie jakieś fajne pomysły na prezenty dla dorosłych ludzików ???
Prezenty zawsze dzielę na praktyczne i bzdurki - robione przeze mnie:
1. Prezenty praktyczne:
Generalnie staram się kupować to co akurat interesuje obdarowywanego - np w zeszłym roku próbowałam (nie mogliśmy ustalić terminu więc nie wyszło) kurs szybkiej jazdy dla m. - fajny prezent ale z przyczyn w.w nie doszedł do skutku
1. Prezenty praktyczne:
- ja +m - wakacje na poprawienie relacji i rozwiązanie (mam nadzieję) pewnych kwestii
- mój tata + jego partnerka - wakacje w egipcie - mój tata marzy o tych wakacjach od kilku lat więc całą rodziną się składamy na jakieś wakacje
- mój brat - gra wiedźmin - lubi takie rzeczy
- Grażyna (partnerka mojego taty) - kremy - zużywa takie ilości że są zawsze potrzebne
- mój teść - encyklopedia motocykli - kupuje stare i remontuje motocykle - pracuje w samochodóce (fizyk) i stworzył własne muzeum motocykli
- teściowa - książka o gotowaniu - jest zapaloną kucharką i ogordniczką
- siostry m. - kosmetyki lub voucher do salonu spa - uwielbiają takie rzeczy
- moje maleństwo - albo domek dla lalek albo cuś innego i obowiązkowo książki - może uda mi się znaleźć tę encyklopedię o której wspominałyście albo jakąś podobną
- w zeszłym roku jedna i druga rodzina dostała na cd historię od 0 do 1-szego roku życia z życia Gabi - teraz zażyczyli sobie części drugiej - to są zdjęcia z podłożoną muzyką (w zeszłym roku był to bodajże lot trzmiela - chyba taki jest tytuł) i komentarzami....
- do tego albumy ze zdjęciami - lubią pokazywać znajomym (w szczególności rodzina m)
Generalnie staram się kupować to co akurat interesuje obdarowywanego - np w zeszłym roku próbowałam (nie mogliśmy ustalić terminu więc nie wyszło) kurs szybkiej jazdy dla m. - fajny prezent ale z przyczyn w.w nie doszedł do skutku
reklama
Podziel się: