Nie wiem co robic chodzę po lekarzach wyniki krwi sa bardzo dobre. Ale corka coś ostatnio nie chce jeść ze szkoly przynosi praktycznie wszytkie kanapki. W domu obiadu zje troszeczkę. Twierdzi że nie jest głodna. Ale od godziny 8mej rano do 17tej nie być glodnym to dla mnie dość dziwne. Co robić może ktos doradzi
reklama
Rozwiązanie
Dzięki za radę.Tylko przygotuj się że nie będzie to łatwe. U nas na początku zawsze jest jęczenie ale po kilku dniach jest już ok.
W szkole jest wszystko dobrze rozmawiam z córką i zawsze mi mówi jak coś się dzieje. Nikt jej nie dokucza wręcz przeciwnie. Nie jest gruba żeby się odchudzala.Może się glodzi? Może ktoś jej coś powiedział? Jeśli wyniki dobre, szukałabym innych powodów. To może być reakcja na stres chociażby. Warto porozmawiać z wychowawczynią córki lub pedagogiem szkolnym.
Wanilia89
Fanka BB :)
Radzę wykluczyć na jakis czas cukry. Moja 9 letnia córka co jakiś czas ma podobnie. Przestaje jeść. Po kilku dniach gdzie nie dostaje nic słodkiego nagle wraca jej apetyt. Ale oczywiście to tylko sugestia. Może przyczyną jest coś zupełnie innego ale warto spróbować. Jeśli apetyt nie wróci szukać przyczyny dalej.
No powiem szczerze słodkie tylko jej dać tp zje. Spróbuję może zeczywiscie pomoże dziękujęRadzę wykluczyć na jakis czas cukry. Moja 9 letnia córka co jakiś czas ma podobnie. Przestaje jeść. Po kilku dniach gdzie nie dostaje nic słodkiego nagle wraca jej apetyt. Ale oczywiście to tylko sugestia. Może przyczyną jest coś zupełnie innego ale warto spróbować. Jeśli apetyt nie wróci szukać przyczyny dalej.
Ale corka jadła normalnie miała apetyt od jakiegos tygodnia mało je.Warto zrobić badania w kierunku pasożytów w dobrym weterynaryjnym laboratorium ( większość ma usługę wysyłkową)
reklama
reklama
Też pytałam ja czy nie smakuje jej. Ze jak. Ma na coś ochotę to ma powiedziećMoże robisz nie smaczne
zapytaj co chce do szkoły brać i to jej zrób, dzieci bywają wybredne
Podziel się: