reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Córka 11letnia

Marzena p

Aktywna w BB
Nie wiem co robic chodzę po lekarzach wyniki krwi sa bardzo dobre. Ale corka coś ostatnio nie chce jeść ze szkoly przynosi praktycznie wszytkie kanapki. W domu obiadu zje troszeczkę. Twierdzi że nie jest głodna. Ale od godziny 8mej rano do 17tej nie być glodnym to dla mnie dość dziwne. Co robić może ktos doradzi

reklama
Może się glodzi? Może ktoś jej coś powiedział? Jeśli wyniki dobre, szukałabym innych powodów. To może być reakcja na stres chociażby. Warto porozmawiać z wychowawczynią córki lub pedagogiem szkolnym.

Może się glodzi? Może ktoś jej coś powiedział? Jeśli wyniki dobre, szukałabym innych powodów. To może być reakcja na stres chociażby. Warto porozmawiać z wychowawczynią córki lub pedagogiem szkolnym.
W szkole jest wszystko dobrze rozmawiam z córką i zawsze mi mówi jak coś się dzieje. Nikt jej nie dokucza wręcz przeciwnie. Nie jest gruba żeby się odchudzala.

Radzę wykluczyć na jakis czas cukry. Moja 9 letnia córka co jakiś czas ma podobnie. Przestaje jeść. Po kilku dniach gdzie nie dostaje nic słodkiego nagle wraca jej apetyt. Ale oczywiście to tylko sugestia. Może przyczyną jest coś zupełnie innego ale warto spróbować. Jeśli apetyt nie wróci szukać przyczyny dalej.

Radzę wykluczyć na jakis czas cukry. Moja 9 letnia córka co jakiś czas ma podobnie. Przestaje jeść. Po kilku dniach gdzie nie dostaje nic słodkiego nagle wraca jej apetyt. Ale oczywiście to tylko sugestia. Może przyczyną jest coś zupełnie innego ale warto spróbować. Jeśli apetyt nie wróci szukać przyczyny dalej.
No powiem szczerze słodkie tylko jej dać tp zje. Spróbuję może zeczywiscie pomoże dziękuję

reklama
reklama
Do góry