reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Coreczka nie chce sie przewracac na boki od tygodnia doradcie!!!!!!

reklama
Moja miała 7miesięcy i kilka dni ... Tez sie martwilam, bo ona nic. Wszyscy jej rówiesnicy i już dawno opanowali większość typowych dla wieku umiejętności, a ona nic. Nienawidziła wręcz leżeć na brzuszku. Ale potem poszło lawinowo- zaczęła sie obracać, potem pełzać, stanęła w czworaki, usiadła z czworaków i w końcu ruszyła na 4. Chodzić zaczęła jak miała 13 miesięcy wiec wszystko w normie. Nie martw sie, każde dziecko ma swoje tempo rozwoju i Twoje maleństwo niebawem ruszy z rozwojem...

Hej dziewczyny, tak prześledziłam waszą rozmowę i mi ulżyło, mój synek 30 skończy 4 miesiąc i jeszcze nie przewraca się na boki:/ martwiło mnie to troszkę chociaż wiem że każde dziecko w swoim tempie się rozwija :) Dzięki!!!

Do góry