reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coneco toledo czy Atlantic Baby Dreams a może Coneco V3?

Ewcia28

Czerwcowa mama'08
Miasto
śląskie
Czy ktoś może podzielić sie opinią o tych modelach:
- Coneco Toledo lub V3
- Baby Dreams Atlantic?

Myślałam już nad wózkami z różnych kategorii cenowych, jednak nie wiem czy jest sens wydawać 2 tyś zł na wózek, który będzie prowadzony praktycznie tylko po jezdni, mieszkam na wsi, więc do spacerowania mamy raczej dobre, równe powierzchnie. Waga też może być większa, bo mieszkam w domku, więc nie wnoszę wózka...wiem, że X-Lander jest lepszy, tak samo Implast, ale w ramach tych cen wolę zainwestować w fotelik samochodowy bezpieczny dla Maleństwa. Proszę, doradźcie coś:confused:

reklama
witaj ja mam coneco toledo i uważam że jest rewelacyjny!!!!!pieknie lekko się prowadzi, cudownie się prezentuje,gondolka duża wygodna, łatwy w składaniu,świetnie wykręca kołami, poprostu nie znam lepszego!!!!

Witajcie mamuśki, ja też przymierzam się do kupna wózka coneco Toledo, zastanawiam się tylko czy nie ma z nim problemu np po rocznym czy dwuletnim użytkowaniu - mam na myśli już wersję spacerową, no i jak długo dzidziuś mieści się w gondoli?

witaj ja mam coneco toledo i uważam że jest rewelacyjny!!!!!pieknie lekko się prowadzi, cudownie się prezentuje,gondolka duża wygodna, łatwy w składaniu,świetnie wykręca kołami, poprostu nie znam lepszego!!!!
Podpisuję się pod tym rękami i nogami :-D
Ja moja córeczkę woziłam w gondoli pół roku (przesiadłam się na spacerówkę tylko dlatego że była zima, a mała ubrana i w śpiworku miała w gondoli mało miejsca)
Użytkuję wózek od 10 m-cy i nie miałam jeszcze na co narzekać :tak:

Mam pytanie, odnośnie wózka CONECO TOLEDO bo mam pewną wątpliwość, a chciałabym ten wózek kupić. Mianowicie wiem, że jest starsza wersja i nowsza. Starsza na ramie ma napis dużymi drukowanymi literami TOLEDO, a nowsza na ramie na napis pisanymi literami toledo i jak mi powiedziała Pani Coneco, bo dzwoniłam do nich na producenta, niby na tej starej wersji nie można montować fotelika, a nowej można. Jednak wśród sprzedawców zdania są podzielone i niekiedy w internecie na zdjęciach jest zamontowany fotelik na starej wersji. A na żywo nie dało rady, żeby sprzedawca mi pokazał jak to jest, bo mało kto ma ten model, bo coneco wychodzi z ich sprzedaży, a nawet jak jest to nie mieli fotelika. Bardzo proszę o pomoc. Czy ktoś ma ten wózek i jest mi w stanie odpowiedzieć czy na wersji toledo starej ( tej z dużymi drukowanymi literami na ramie )też mogę zamontować fotelik. Z góry dziękuję za pomoc.

reklama
Zauważmy że istnieje także różnica w ich cenie,nieznaczna ale jednak,bo w kwestii samego prowadzenia czy wygody,bezpieczeństwa- faktycznie nie można im niczego odmówić. Jeżeli miałabym coś polecać to zdecydowanie Toledo,mi osobiście najbardziej przypadł do gustu jako gondola.

Do góry