nataliammm1993
Początkująca w BB
Witam dziewczyny czy ktoś z Was używał ten żel?
Conceive Plus
Conceive Plus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak używam, zmienił nazwę na Fertilsafe PlusWitam dziewczyny czy ktoś z Was używał ten żel?
Conceive Plus
Hej ja używam w formie aplikatorow dopochwowych. Nie podraznia mnie ani męża i nadaje fajny poślizg. Stosuje go od mniej więcej trzech miesięcy ale jak na razie nie jestem w ciąży. Dużo czytałam że poprawia ph pochwy żeby plemniki dłużej przeżywaly. Jestem dobrej myśli może z czasem nam się uda w końcu zajśćWitam dziewczyny czy ktoś z Was używał ten żel?
Conceive Plus
Ja używałam i mega na plus.nie podrażnia i jest super.jestem w 7 mcu.Witam dziewczyny czy ktoś z Was używał ten żel?
Conceive Plus
Ja używałam. Nic nie pomogło a partnerowi nawet przeszkadzało, było za mokro. Jak się uda to nigdy nie wiadomo czy żel pomógł czy nie.Witam dziewczyny czy ktoś z Was używał ten żel?
Conceive Plus
Używałam i udało się zajść w ciążę. Chociaż mi bardziej zależało na nawilżeniu i nie nastawiałam się na poprawę płodności tylko stosunku [emoji6]Witam dziewczyny czy ktoś z Was używał ten żel?
Conceive Plus
Chciałabym żeby i w moim przypadku tak się udałoJa miałam za sobą 9 nieudanych cykli staran, później zrobiliśmy półroczną przerwę, po której udało się zajść w ciąże za pierwszym razem tzw. 'Złotym strzałem' bez sprawdzania kiedy owu, mierzenia temperatur, testów owu itp jedynie zastosowaliśmy po raz pierwszy ten żel [emoji4] więc być może to wlasnie żel pomógł [emoji4]