reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry
oliwka w przedszkolu, ale tylko pod takim warunkiem ze babcia po nia przyjdzie...

ja z prezentami to tak pol na pol, do oliwi dalej nic nie mam...

a wogole wkoncu nie ma takiego mrozu, ale fjanie:)

moja zabki myla na poczatku tylko elmexem bo innej pasty nie chciala, i tez nie zawsze dala sobie poprawic.

my juz choinke mamy, oliwia abrdzo pomagala ja ubrac

reklama
Hej Mamusie i Tatusia witam (a tak na marginesie) jest jeszcze z nami jakiś tatuś??

Basia.J - ja już wczoraj ubrałam choinkę :-) a teraz zasuwam ze sprzątaniem bo w 1 dzień chrzciny i ponad 30 gości

Śliwka - są też takie elektryczne - jednorazowe za ok. 20 zł i możes zobaczyć czy Mackowi podpasują

Jednorazowa jednorazowej nie równa - czasami jest tak że można jej używać kilkakrotnie - choć 20 pln to całkiem sporo.

A tak w ogóle to witam - moje dziecię znowu jest chore i siedzi w domu - dzisiaj pierwszy dzień bez gorączki (a była od piątku) - normalnie się wykończę - bo i mnie zaraziła - no cóż takie są dzieci. Idę zmierzyć ciśnienie. Ciao do wieczora (może przy sprzyjających wiatrach)

zesc,a ja sie przywitac
poczytam pozniej jak bede miala trochewiecej czasu,Oli mi nad uchem wola ze chce danonka,a w ogule wyciognelam druga duzo choinke musze ja przetrzec i ubieramy obydwie

a co do szczoteczek,ja ostatnio kupilam taka za 20 zl z ksiezniczka,wielokrotnego uzytku nie bylo,a w rosmanie ok 80 zl wiec nie mialm w tamtym czasie na takie finanse

bede troche pozniej

już po zakupach, kupiłam młodemu śliczną czapkę zimową i dresik. jeszcze ciotka przywiozła dla niego jakąś zabawkę, więc uważam, że wystarczy. kupiłam też pastę elmex, zobaczymy wieczorem jak się spodoba. właśnie Maciej niespecjalnie pozwala sobie doczyścić zębów, kręci głową i w ogóle sobie nie pozwoli włożyć szczoteczki do buzi, jeśli chce myć to tylko sam. na razie elektrycznej nie kupię, bo też ciężko z finansami po zakupach na mikołaja i święta. jeśli nowa pasta nic nie zmieni będę myśleć dalej. dzięki dziewczyny za pomoc! :tak:

czechow zdrowia dla małej. my od dwóch dni bez antybiotyku, więc mam nadzieję, że na święta będzie spokój :tak:.

Dzień dobry!
Widzę że ruch słaby, wszyscy zajęci przygotowaniami do świąt;-)
Ja też tylko się przywitać jeśli dziś ktoś tu zajrzy:-)

No i WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM:-D:-D:-D

reklama
zdrowych, rodzinnych i radosnych świąt
BOŻEGO NARODZENIA
NIECH UŚMIECH DZIECI WYPEŁNIA KAŻDY KĄT
A MARZENIA DOCZEKAJĄ SPEŁNIENIA

WSZYSTKIM WAM DZIEWCZYNKI
ŻYCZY
HANIA Z RODZINKĄ

Do góry