reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cześć;-)

nie będe za wiele pisać poza tym że doba to dla nas teraz za mało na wszystkie sprawy:happy: normalnie wymiękam...ehh

Nowe mamuśki - szkoda że się zawidołyście ale miło was powitać:tak:
w kupie raźniej;-)

zmykam zrobić caffee i budyń dla młodego

reklama
bywa... co zrobic... choc nie wykluczam powrotu, tylko tym razem to on bedzie musial sie postarac i wykazac... nie powiem, ze nie tesknie. no i w koncu mialam czas wszystko przemyslec.

Basia tyle lat razem to wcale ci się nie dziwie, czasem potrzebna jest jakaś przerwa żeby docenić i zrozumieć jak wiele można stracić, życze wam aby wszystko pukładało się tak abyście oboje byli szczęśliwi. Mam nadzieję że szybko wykaże się inicjatywą i wszystko naprawi bo czas pewnie będzie działał na waszą nie korzyść...
no i małej szkoda bo pewnie ciężko jej się w tym wszystkim połapać...

Kochanie głowa do góry...
Ja już sie nawet nie zastanawiam, dlaczego M. nas zostawil, niech truje życie komuś innemu. Ja mam wlasne życie z małym, a jego widzi mi sie, mnie już nie obchodzi :)

Kazda z nas ma dla kogo życ, i bynajmniej nie jest to facet, ktory raz do roku prypomina sobie ze jest ojcem.

to mnie najbardziej wkurza , jak ja sobie żyję spokojnie a tu nagle telefon i niszczy mój wewnętrzny spokój i opanowanie....

Basia trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sytuacji !!

I dziękuje wam wszystkim za wsparcie i miłe słowa.

Phantas my z Niemiec uciekłyśmy po niecałym miesiącu....

Przepraszam , że nie nadrabiam poprzednich postów , ale coś mi net bądź laptop wariuje i co chwile zamyka stronę wrrrr

A wiecie mam propozycję randki...matko jak to dla mnie dziwnie brzmi teraz...randki hmmm no propozycję spotkania...i tak się zastanawiam czy iśc czy nie. Niby może byc fajnie , ale z drugiej strony nie wiem czy jestem gotowa na nowe kontakty damsko-męskie...

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor:-)

Basiu widze ze wrocialas do nas,troche smutne,ale milo widziec ze nie tylko ja jestem eseczka w tej deszczowej krainie:zawstydzona/y:
Mimo wszystko zycze Ci zeby wam sie poukladalo:tak:
Nowa samotna witam;-)przykra sprawa ale ja i tak nie rozumiem myslenia facetow takze nie bede tego komentowac:zawstydzona/y:

Olakalisz wspolczuje ci kochana bo sama przechodzilam przez pranie mozgu przez dawce,ale na przyszlosc wiesz zadnych bezsensownych rozmow telefonicznych:sorry:

a teraz dobranoc:-)

Cześć mamuśki

Basia80 - ja tam Cię bardzo dobrze pamiętam :-) Myślałam, że się u Was wszystko naprawiło skoro przestałaś zaglądać na "samotne". Widać, że niestety się myliłam :-(

Agutka - cóż - kobietą jest przecież :-) kiedyś musi być ta pierwsza miłość ;-)

Basia trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sytuacji !!

I dziękuje wam wszystkim za wsparcie i miłe słowa.

Phantas my z Niemiec uciekłyśmy po niecałym miesiącu....

Przepraszam , że nie nadrabiam poprzednich postów , ale coś mi net bądź laptop wariuje i co chwile zamyka stronę wrrrr

A wiecie mam propozycję randki...matko jak to dla mnie dziwnie brzmi teraz...randki hmmm no propozycję spotkania...i tak się zastanawiam czy iśc czy nie. Niby może byc fajnie , ale z drugiej strony nie wiem czy jestem gotowa na nowe kontakty damsko-męskie...

No cóż nie przekonasz się czy jesteś gotowa jeśli nie spróbujesz - zobacz, sprawdź może Ci się spodoba.

Basiu - na prawdę mi przykro dawno Was nie widziałam i nie wiem co między Wami się stało ale znam cię na tyle że wiem że próbowałaś naprawić stosunki. Jak Jola na to wszystko patrzy?
Wracasz do Polski ?

to mnie najbardziej wkurza , jak ja sobie żyję spokojnie a tu nagle telefon i niszczy mój wewnętrzny spokój i opanowanie....

Spoko :]... Moj ex tez dzwonil wczoraj pytajac jakie papiery musi zlozyc zeby zmienic nazwisko mlodemu na moje no i znowu narzekajac na "zlego pana komornika ktory go okrada"...

:]... Rozmowe uciełam szybko, bo nie mam co sie wdawac z tym Panem w dyskusje ;]...
Tez tak rób! Jezeli facet nie ma nic sensownego do powiedzenia to "do widzenia, aloha i spier..." ;)
Naprawde, koncz takie rozmowy szybko. Mniej bolu dla Ciebie. A pamieta, ze jak ty jestes rozchwiana to odbija sie to tez na dziecku...

reklama
dzien dobry
my juz w domku
dzis dostalam pierwszy obrazem narysowany przez oliwke, podobno pani jej pomogla:)
ogolnie mala jest lekko zachrypneita i ma maly aktar, bedizemyz tym walczyc przez weekend.

Agutka pierwsza milosc Zuzi:) super ze chlopczyk tak ja zapamietal:)

Do góry