reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dziewczyny głowa do góry - damy sobie radę , ja tam uważam że i tak zawsze będziemy bardziej szczęśliwe od nich , bo mamy nasze skarby - dzieci.....a ja ostatnimi czasy doprowadzam ex do szału zwracając się do niego per Pan :cool2: oj jak się denerwuje hehe...a ja mam satysfakcję. Jak to mówią czas leczy rany i kiedyś będziemy myślały - ale ja głupia byłam , że za nim płakałam :-) Musimy nabrac wiary w siebie i w nowe lepsze życie , bo co nas nie zabije to nas wzmocni :-)

reklama
Az musze tu cos napisac:tak:
Ola jestes tak madra kobieta ze po raz kolejny napisze,ze kazda samotna matka,badz ta ktora boryka sie z problemem odejsc czy zostac powinna przeczytac Twoje posty!!!brawo:-)

Ja to dopiero teraz zmądrzałam - szczęście , że w odpowiednim czasie się obudziłam i zrozumiałam , że muszę z tym skończyc...a głupia byłam przez 4 lata wierząc we wszystko co mówił i robił...naiwna byłam oj naiwna...no ale lepiej późno niż wcale :-)

A tak na marginesie - płatnośc alimentacyjna jest do 20 dnia każdego miesiąca , dziś jest 22 i pieniędzy rzecz jasna nie ma :wściekła/y: , ponoc należą się odsetki za zwłokę , ciekawam jak to załatwic...

Bry.... Małym małymi kroczkami mała przyzwyczaja się do przedszkola - dzisiaj nie dość że nie płakała to jeszcze nawet dała się potarmosić za włosy Pani wychowawczyni ;-)

Prowadzę monolog ale cóż najwidoczniej tak dziś musi być...

PHANTAS - BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ ZA SPODNIE (są idealne) ORAZ ZA MAŁY DODATEK :-D

To i ja powiem dzien dobry co by Ci Czechow smutno nie bylo;-)

A już miałam szlochać;-)

Zrobiłam przygłupi test na to czy będę miała chłopca czy dziewczynkę (pytanie czy nos mi się wydłużył albo jak obejmuję kubek albo jak kołysze mi się nitka z igłą zawieszoną nad brzuchem - mnie dobiły) i wyszło mi że na 47% będzie to chłopiec a 53% że dziewczynka... uwielbiam takie testy....

reklama
A już miałam szlochać;-)

Zrobiłam przygłupi test na to czy będę miała chłopca czy dziewczynkę (pytanie czy nos mi się wydłużył albo jak obejmuję kubek albo jak kołysze mi się nitka z igłą zawieszoną nad brzuchem - mnie dobiły) i wyszło mi że na 47% będzie to chłopiec a 53% że dziewczynka... uwielbiam takie testy....

o nie moge:-D:-D:-D:-Da moze to beda blizniaki:-p:cool2:

Do góry