reklama
Hej Kochane :-)
Bardzo załuje ze nie moge czesciej tutaj zagladac, ale caly swoj wolny czas poswiecam Adasiowi i... ;-)
No wlasnie - od jakiegos czasu jestem szczesliwie zakochana i mam nadzieje ze w koncu mi sie ulozy z Moim Szczęsciem :-)
Komornik wzial sie M. za tylek, to ten teraz baaaaaaaaaaaaardzo grzecznie prosi mnie o wycofanie pozwu i ZALOZENIE RAZEM RODZINY... Kpina jakas chyba...
Lece usypiac mojego Skarba :-)
Pozdrawiam Was gorąco :-*
I dziekuje za podtrzymywanie na duchu :-)
Bardzo załuje ze nie moge czesciej tutaj zagladac, ale caly swoj wolny czas poswiecam Adasiowi i... ;-)
No wlasnie - od jakiegos czasu jestem szczesliwie zakochana i mam nadzieje ze w koncu mi sie ulozy z Moim Szczęsciem :-)
Komornik wzial sie M. za tylek, to ten teraz baaaaaaaaaaaaardzo grzecznie prosi mnie o wycofanie pozwu i ZALOZENIE RAZEM RODZINY... Kpina jakas chyba...
Lece usypiac mojego Skarba :-)
Pozdrawiam Was gorąco :-*
I dziekuje za podtrzymywanie na duchu :-)
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dzien dobry my juz po 2 spacerkach(pogoda super to trzeba ja wykorzystac),po obiedzie teraz Karol spi,a ja sie nudze.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorkeim
u nas dzien super minal. oli zadowolona juz spi)
u nas dzien super minal. oli zadowolona juz spi)
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dobry wieczor,no i dotarlam w koncu,Karol nie mial dzis ochoty zasnac,ale w koncu dal za wygrana,a to wszystko przez mojego brackiego o 20 przypomnialo mu sie ze ma dla Karola samochod.Teraz Karol w jednej rece trzyma swojego ulubionego misia,a w drugiej samochod
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Majus ja mam ten problem za kazdymrazem jak Oli cos dosatnie, chce z tym spac, jak to sa wieksze rzeczy to kladzie je kolo lozka)
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Karolowi zdarzylo sie to pierwszy raz,i pewnie nie ostatni
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja musze dlugo tlumaczyc ze cos jest za duze zeby z nami spac.
a teraz moje dziecie spi z maskotka ktora dostala od cioci jak bylysmy wszystkie razem na zakupach
a teraz moje dziecie spi z maskotka ktora dostala od cioci jak bylysmy wszystkie razem na zakupach