reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hej Kochane :-)

Bardzo załuje ze nie moge czesciej tutaj zagladac, ale caly swoj wolny czas poswiecam Adasiowi i... ;-)
No wlasnie - od jakiegos czasu jestem szczesliwie zakochana i mam nadzieje ze w koncu mi sie ulozy z Moim Szczęsciem :-)
Komornik wzial sie M. za tylek, to ten teraz baaaaaaaaaaaaardzo grzecznie prosi mnie o wycofanie pozwu i ZALOZENIE RAZEM RODZINY... Kpina jakas chyba...

Lece usypiac mojego Skarba :-)
Pozdrawiam Was gorąco :-*
I dziekuje za podtrzymywanie na duchu :-)

Hejka:-)Jest tu kto wogule:confused:no i po niedzieli,bylismy dzisiaj w sklepach poogladac stoiki swiateczne,ile tego wszystkiego jest normalnie szok:szok:ale wszystko takie sliczne ze bym mogla godzinami to ogladac,Kacperek zreszta tez:blink:

Dobry wieczor,no i dotarlam w koncu,Karol nie mial dzis ochoty zasnac,ale w koncu dal za wygrana,a to wszystko przez mojego brackiego o 20 przypomnialo mu sie ze ma dla Karola samochod.Teraz Karol w jednej rece trzyma swojego ulubionego misia,a w drugiej samochod:-D

reklama
ja musze dlugo tlumaczyc ze cos jest za duze zeby z nami spac.
a teraz moje dziecie spi z maskotka ktora dostala od cioci jak bylysmy wszystkie razem na zakupach:)

Do góry