reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
U mnie zaczyna poawiac sie pewien problem - maly jeszcze troche i nie bedzie sie miescil w lozeczku...

Nie wiem co robic, bo nic innego po za wymiarami tradycynjego lozeczka czyli 120 x 60 nie zmiescie sie u nas w pokoju...
Babcia sie nie zamieni... nie wiem co z tym fantem zrobic...
:-/

Bry....;-)

Cara - wyjścia są dwa: albo śpicie razem, albo kupujesz mu fotel rozkładany.

to jaki on jest duży?
mój 3 latek w łóżeczku się mieści :tak:
mało które dzieci śpią całkiem wyprostowane :happy2:
myslę że na upartego spokojnie jeszcze z rok mógłby w nim pospać

a może taki kwadrat rozkłdany ? zajmuje mniej miejsca niz łóżeczko:confused:

Moj spi zawsze rozciagniety.... :-/... No i jest naprawde wysoki - wszyscy biora go wlasnie za 3 latka...

Nocka w miare spokojna, maly coraz lepiej spi ostatnio :)

Dzień dobry witam się i ja :-pI na kawusię zapraszam :-p
Pogoda dziś "chyba" nie najgorsza,więc wybieramy się na spacerek nad jeziorko :sorry2:Tylko najpierw moję dziecię musi zjeść śniadanko z czym walcze od godziny grrr nie chcę jeść i koniec,ani sam,ani nic - niejadek z tego moje Kubali,chudzina taka że szok,sama skóra i kości :dry:Dobra lecę prace domowe wykonać,ogarniemy się i spadamy.

MIŁEGO DNIA WSZYTSKIM ŻYCZĘ

reklama
Do góry