reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

U mnie zaczyna poawiac sie pewien problem - maly jeszcze troche i nie bedzie sie miescil w lozeczku...

Nie wiem co robic, bo nic innego po za wymiarami tradycynjego lozeczka czyli 120 x 60 nie zmiescie sie u nas w pokoju...
Babcia sie nie zamieni... nie wiem co z tym fantem zrobic...
:-/

reklama
witam

Cara -Ollka ma rację - jak się drugie nie mieści to musicie spać na jednym - chyba i tak wyboru za dużego nie masz (zawsze możesz piętrowe kupić;-) ).

Olisia na chorą nie wygląda - energii to, to dziecko ma nie mało. Mnie za to rozkłada. Płuca mnie pobolewają i do tego w głowie mi się kręci. P. też się rozchorował - ale wczoraj Olina prosto w twarz mu kasłała więc nie ma się czemu dziwić.

U mnie zaczyna poawiac sie pewien problem - maly jeszcze troche i nie bedzie sie miescil w lozeczku...

Nie wiem co robic, bo nic innego po za wymiarami tradycynjego lozeczka czyli 120 x 60 nie zmiescie sie u nas w pokoju...
Babcia sie nie zamieni... nie wiem co z tym fantem zrobic...
:-/

to jaki on jest duży?
mój 3 latek w łóżeczku się mieści :tak:
mało które dzieci śpią całkiem wyprostowane :happy2:
myslę że na upartego spokojnie jeszcze z rok mógłby w nim pospać

a może taki kwadrat rozkłdany ? zajmuje mniej miejsca niz łóżeczko:confused:

No to widze,że też masz barometr w nogach tak jak ja.Ja niedawno wróciłam z domu rodziców.Razem z siostrą wynioslyśmy do kontenera PCK kolejną ture ciuchów po rodzicach.Roboty tam mamy mase ale jakoś pomału sprzątamy.Po każdej wizycie tam mam w sobie jakąś taką pustke i nic mi się już nie chce...

reklama
Do góry