reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dobra dziewczynki
i ja zmiatam do wyrka bo zaraz telewizorek połknę ziewając:sorry2:
cieplusia, mięciusia kołderka czeka
dobrej nocki

reklama
Cześć z samego rana! :-D Pobuuuuudka! :-) :-) :-)
Ale jeszcze ciemno na dworze,fiu fiu. :szok:

pa agutka --- a tak nawiasem mowiąc --- senna?... apetyt... moze jeszcze Tobie niedobrze z ranka:-D;-)

No tak,Hana,nic nie wiadomo jeszcze,hahahaha! :-D :-p Dobre dobre. :-p :laugh2: :laugh2: :laugh2: Ale rano czuję się dobrze,Ti Ti Ti. :-p :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Idę po jakąś kawę - postaram się zajrzeć jakoś później. ;-)

Miłego poranku! :-)

Hej... Maly juz wyzdrowial, gorzej ze mna :-/...
Ale jakos zyje ;)...
Nmocka bylakoszmarn... Maly nie spal bite 2 h i marudzil :-/...

czesc z ranka
dzieciary juz chate roznoszą wiec zajelam sie z nimi porzadkami---musimy uporzadkowac lalki natasi bo zostaly w jej starym pokoiku, ktory przejął mat:sorry2:....chce moze KTORAS DLA CORCI kupę lalek barbie? seryjnie pytam bo jak nie to do szpiatala na oddzial oddaję
No tak,Hana,nic nie wiadomo jeszcze,hahahaha! :-D :-p Dobre dobre. :-p :laugh2: :laugh2: :laugh2: Ale rano czuję się dobrze,Ti Ti Ti. :-p :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Idę po jakąś kawę - postaram się zajrzeć jakoś później
cześć agutka ----:-) no ale kawowstrętu jeszcze nie masz
a ja dzis sie wzbogacilam o dwie maliny na szyjce a moja corcia mi a to ze ONA JUZ NIE CHCE RODZENSTWA a ja jej ze to tylko maliny a ona ZE TO SIE TAK ZACZYNA I ZEBYM SIE PILNOWALA!!!czicie - 9latka do mnie z takim tekstem:sorry2:

milego dnia
u nas dzis słonko
zaraz moze jakiś spacerek

reklama
Widze ze skowroneczki juz swiergocą:laugh2::laugh2:Agutka ty na bezssennosc cierpisz:szok:.

A bo widzisz,Niunia,chodzę szybko spać,to i szybko wstaję. :-p :laugh2:

cześć agutka ----:-) no ale kawowstrętu jeszcze nie masz
a ja dzis sie wzbogacilam o dwie maliny na szyjce a moja corcia mi a to ze ONA JUZ NIE CHCE RODZENSTWA a ja jej ze to tylko maliny a ona ZE TO SIE TAK ZACZYNA I ZEBYM SIE PILNOWALA!!!czicie - 9latka do mnie z takim tekstem:sorry2:

Hahahahaha,to się uśmiałam z Twojej córci,Hana! :laugh2: Ale agentka! :laugh2: A skąd ona wie,że od tego wszystko się zaczyna? :confused: :szok: :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
A kawę uwielbiam cały czas. :-D Nawet,jak nosiłam Zuzię w brzuchu,to ją uwielbiałam. :-D :tak: :tak: :tak:

A u Nas od 8:30 był G. . :-D Posiedzieliśmy,potuliliśmy się we Trójkę,no i sobie poszedł. :-( Bo Zuzia poszła nyny. :-) Ale jeszcze troszkę i tu powróci,no i zostanie do jutra! :-D :-D :-D

Do góry