reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja tez ide sie polozyc
dobranoc
dobranoc
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cześć z samego rana! Pobuuuuudka! :-) :-) :-)
Ale jeszcze ciemno na dworze,fiu fiu.
No tak,Hana,nic nie wiadomo jeszcze,hahahaha! Dobre dobre. Ale rano czuję się dobrze,Ti Ti Ti.
Idę po jakąś kawę - postaram się zajrzeć jakoś później. ;-)
Miłego poranku! :-)
Ale jeszcze ciemno na dworze,fiu fiu.
pa agutka --- a tak nawiasem mowiąc --- senna?... apetyt... moze jeszcze Tobie niedobrze z ranka;-)
No tak,Hana,nic nie wiadomo jeszcze,hahahaha! Dobre dobre. Ale rano czuję się dobrze,Ti Ti Ti.
Idę po jakąś kawę - postaram się zajrzeć jakoś później. ;-)
Miłego poranku! :-)
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dzien dobry w szary i pochmurny dzien:-(.Wczoraj zasnelam razem z Karolem,ale bymajmniej porzadnie sie wyspalam.
Milego dzionka zycze wszystkim.
Milego dzionka zycze wszystkim.
czesc z ranka
dzieciary juz chate roznoszą wiec zajelam sie z nimi porzadkami---musimy uporzadkowac lalki natasi bo zostaly w jej starym pokoiku, ktory przejął mat....chce moze KTORAS DLA CORCI kupę lalek barbie? seryjnie pytam bo jak nie to do szpiatala na oddzial oddaję
a ja dzis sie wzbogacilam o dwie maliny na szyjce a moja corcia mi a to ze ONA JUZ NIE CHCE RODZENSTWA a ja jej ze to tylko maliny a ona ZE TO SIE TAK ZACZYNA I ZEBYM SIE PILNOWALA!!!czicie - 9latka do mnie z takim tekstem
milego dnia
u nas dzis słonko
zaraz moze jakiś spacerek
dzieciary juz chate roznoszą wiec zajelam sie z nimi porzadkami---musimy uporzadkowac lalki natasi bo zostaly w jej starym pokoiku, ktory przejął mat....chce moze KTORAS DLA CORCI kupę lalek barbie? seryjnie pytam bo jak nie to do szpiatala na oddzial oddaję
cześć agutka ----:-) no ale kawowstrętu jeszcze nie maszNo tak,Hana,nic nie wiadomo jeszcze,hahahaha! Dobre dobre. Ale rano czuję się dobrze,Ti Ti Ti.
Idę po jakąś kawę - postaram się zajrzeć jakoś później
a ja dzis sie wzbogacilam o dwie maliny na szyjce a moja corcia mi a to ze ONA JUZ NIE CHCE RODZENSTWA a ja jej ze to tylko maliny a ona ZE TO SIE TAK ZACZYNA I ZEBYM SIE PILNOWALA!!!czicie - 9latka do mnie z takim tekstem
milego dnia
u nas dzis słonko
zaraz moze jakiś spacerek
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Widze ze skowroneczki juz swiergocąAgutka ty na bezssennosc cierpisz.
A bo widzisz,Niunia,chodzę szybko spać,to i szybko wstaję.
cześć agutka ----:-) no ale kawowstrętu jeszcze nie masz
Hahahahaha,to się uśmiałam z Twojej córci,Hana! Ale agentka! A skąd ona wie,że od tego wszystko się zaczyna?
A kawę uwielbiam cały czas. Nawet,jak nosiłam Zuzię w brzuchu,to ją uwielbiałam.
A u Nas od 8:30 był G. . Posiedzieliśmy,potuliliśmy się we Trójkę,no i sobie poszedł. :-( Bo Zuzia poszła nyny. :-) Ale jeszcze troszkę i tu powróci,no i zostanie do jutra!