reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobry! :-) :-) :-)

Ja już od 6:30 na nogach. :-p G. w szkole,Zuzia u moich Rodziców,a ja właśnie umyłam sobie łepetynkę,a teraz zabieram się za mycie podłóg. ;-)

A tak poza tym,to nocka obyła się bez "BUM". :-D Zuziunia cały czas grzecznie spała na swoim nowym łóżeczku. :-D I do mnie nie przyszła,hihihi. :-D Rano,jak wstała,po cichutku wyszła ze swojego wyrka,podeszła do mnie,cmoknęła :-D i zawołała
"Mama! Mama! Maaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaa!",hehehe. :laugh2: Więc trzeba było wstać. :-p Moja Ukochana Dzielna Dziewczynka!!! :-D :-D :-D

reklama
Dzien dobry,a my spalismy dzis do 9.Jestem zla bo mam dzis sporo do zrobienia,moja mama ma jutro urodziny i trzeba cos upichcic.Pewnie bede dopiero wieczorkiem,tak wiec zycze wszystkim milutkiej soboty.

Ja się tylko witam i zmykam już.
Jadę kupić sobie łóżko, bo na moim spać się nie da.
P. tak jak myślałam nie idzie ze mną na rocznicę bo powiedział że nie chce w takiej sytuacji poznać moją mamę bo wszyscy będą się czuli niezręcznie - sratatata. Cóż.

Słoneczko świeci ale chłodno na dworku

Aaaa, Agutka - super fotki - cudna jest :-) - jak aniołek.

Zajrzę pewnie pod wieczór bo dzisiaj na nocnej zmianie mnie nie będzie :-):-):-)

ach - za dwa tygodnie mam urodzinki. 27-go robię w domku małą imprezkę z tej okazji - może któraś ma ochotę zajrzeć do Łodzi?? Zapraszam :-)

No to i ja sie witam z kawka:-)

Ale mam katar,jak ja nie lubie byc chora:dry:

A moje dzidzi spi:-)mgla u nas jak niewiem swiata nie widac:sorry2:

Niewiem czy jeszcze pozniej zajrze bo musze na zakupki pojechac bo wlasnie sie zorientowalam ze po ciazy wszystko mam za ciasne:baffled:zalamka normalnie:sorry2:

Dobra milej sobotki i chyba niedzieli odrazu tez:tak::-):tak:

reklama
Do góry