natka86
mamusia Zosieńki
oj dziewczyny.... biometr i okres to złe połączenie. mała zasnęła a ja płacze bo tak słodko śpi,a przeze mnie uderzyła sie w tą główke bo nie potrafie byc cierpliwa wobec włąsnego dziecka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czechow a czy zrobilas cos nie tak ze spodziewasz sie tej nagany???
ja bardzo często zostawiam Kubę płaczącego w łóżeczku i wychodzę licząc do 10
albo 20
i jak troche ochłonę wracam
też czasem cierpliwości mi brak to normalne nie jesteśmy robotami
Tafojko tylko nie zwariowac;-);-).ja nie powiem, że do cierpliwych należę.
Natka nie masz czym się przejmować, gdybym ja się przejmowała każdym siniakiem i każdym płaczem, wyciem, narzekaniem to by była w pokoju bez klamek. Tak jest i nic tego nie zmieni. Oliwier do aniołków nie należy a z kolei z Amelii rośnie mały uparciuch i co ja mam zrobić?
Karol juz tez wie ze zle robi.J@god@ musicie ułożyć jakiś plan dnia i będzie dobrze, Twój synus po prostu potrzebuje jeszcze spanka w dzień. Więc tak jak Basia napisała późniejsze spanie albo jakaś krótka drzemka w dzień, moze jak przyjdzie z przedszkola
Majus ile razy ja dostałam od Oliwiera, ale Tomek szybko go wyleczył z tego dostał pare razy kare i się skonczyło, zrozumiał.
A ja postanowiłam napić się kawy przed tym moim prasowaniem